Depinde de la baiat la baiat...majoritatea,in proportie de 99% se vor uita la fizic, vor mai fi si procentul de 1% care vor aprecia daca ai ceva in cap, de tine depinde...
@jump: Asta vroiam sa zic si eu
Revenind la subiect, rasp este: Ii zici "Hello!" [ca sa nu fie acelasi rasp ca a lui @jump]
Anutza trece pe langa baiatul de care ii place si ii zambeste subtil.el nu observa...deodata" BAAA! Firai al dr*** de boschetar ce esti! Uita-te acum la mine pana nu iti dau cu toporu in cap!" Un mic adaos la raspunsul lui @jump
Dar nu mai simplu arunci cu pufuleti in el?( nu ca eu as fi facut asta vreodata)
Prima faza,cu toporu',nu prea mere' ca n'o sa isi axeze erou' nostru atentia catre Anutza,ci catre topor, dar a doua, cu pufuletii... pica si ea.nu prea e sexy o abordare cu pufuleti decat daca'i tine intre sani
Anutza,daca inca nu ai rezolvat problema,ia'ti inima in dinti(la figurat) si du'te la el si spui asa:Stii,ma (...)? de ceva timp te simpatizez si din cauza ca noi,oamenii,nu suntem in stare sa ne deschidem in fata cui trebuie si vrem,de cate ori vrem,mi-am zis sa schimb lucru asta si sa ma deschid in fata ta,chiar acum.Tu...(aici tragi mult aer in piept si daca poti sa iti faci ochii sa straluceasca putin sa iti tragi si un tremur in voce,te ia de soata),tu nu m'ai observat pana acum,desi am facut mari eforturi la asta,am apelat pana si la cei de pe TPU pentru sugestii,degeaba! n'ai facut'o,dar te asigur ca dupa ce termin o sa iti raman in gand pana la sfasitul zilei,asa ca asculta aici.te plac si vreau ca si tu sa ma placi si pentru asta trebuie sa te invit la o dita' cafea s'o sorbim in timp ce ne cunoastem. Punct.
p.s.:incearca sa ii spui asta cand nu prea e nimeni de fata,ca,noi, baietii, reactionam cu multa caterinca la astfel de faze cand suntem acompanianti de pretenasi.
p.s.1:si daca in cazu' erou' nostru se vede si iti spune asta dupa ce termini de zis inchei cu :ma'ta!
anyacopchea întreabă:
lidia_8870 întreabă:
bbbbvgvvv întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: