Buna sulioalo
Gandestet-te ca nimeni si nimic nu iti merita nervii, nu trebuie sa te consumi pe fiecare necaz intalnit zilnic. Lumea e rea si te va face sa suferi mult mai tare deci rezista
Motto-ul meu uita si iarta... orice/oricine merita a doua sansa
Inspira expira
Hai nu mi place sa te vad suparata, smile smile zambeste zambeste
Controleaza-ti respiratia si relaxeaza-ti corpul. Eu asa procedez si inca ceva...gandurile rele sa dispara din capsorul tau.Bafta!
Linisteste totul trece
asculta muzica iesi afara trage o gura de aer
ce s-a intamplat? ce esti asa de nervoasa?
Ai auzit de bile anti-stres? Sunt nişte mingiuţe mici şi roşii, când te enervezi iei una şi o strângi cât poţi de tare în mână. Sau poţi să îţi scrii toate supărările pe o foaie. Saaau, ieşi afară, ia-ţi mp3, mp4, telefon etc şi plimbă-te prin zone mai pustii, ascultând muzică. Toate cele 3 metode dau rezultate.
Http://www.youtube.com/user/cafedeko uita. te aici sigur te vei linisti si vei incepe sa razi :D
Nu incerca sa te calmezi
Asta e secretul
Varsa-ti nervii... si totul o sa vina de la sine
Cel mai bine e sa iti iei gandul de la cele rele. Sa te gandesti la ceva ce-ti place. Nu trebuie sa distrugi nimic apoi o sa iti para rau... Si muzica este o idee buna dar nu iti trebuie o muzica agitata. Poate nu esti fana a muzicii clasice dar o muzica mai linistitoare sigur te-ar ajuta.
Sper ca am fost de ajutor. Dorin.
Nu e simplu sa te calmezi.mai ales daca ai si o persoana care te face sa suferi e si mai nasol.tr sa elimini termeni negativi din viata ta si asa te poto calma.si un calmant bun e sa ai o persoana care sa-ti ridice moralul si sa te anteleaga asa poti depasi toate problemele.si sa te relaxezi bea un ceai de sunatoare e ft bun.
Ea va intrebat cum se calmeaza ea. nu ce faceti voi sa va calmati.
Daca as raspunde la aceasta intrebare nu as incepe cu : "eu ca sa ma calmez..." si nici nu as termina asa. Vrei sfatul lor? sfatul meu? Daca te va ajuta cu ceva totusi incerc.
Fumezi? Fumeaza o tigare! ASCULTA VESCAN orice melodie te face sa te calmezi, sau cel putin sa intri intr-o stare de melanolie. Ai nervi? ok! Nu incerca sa te razbuni pe tine, pe ei. mergi inainte. Viata iti ofeta posibilitatea sa pierzi. Tu lupta-te sa castigi.
Nervii. sun buni. Te linistesc intr-un fel. Pe de alta parte iti lumineaza gandirea si poti sa iei anumite decizi. Iti dai seama de prieteni si dusmani. Nu comunica cu nimeni. Scrie. Picteaza. Vorbeste singura. Daca iesi in arc sa te plimbi, ASIGURATE CA IESI SINGURA!
Yurisa întreabă: