| TrottiForYouOfSurprise a întrebat:

Cum pot sa-mi faca prietena sa se simta prost? (sunt fata nu lesbi) Cum sa-mi enervez prietena tare?

7 răspunsuri:
| AliceAmy18 a răspuns:

Pai daca are prieten si tu esti single cupleaza-te cu prietenul ei sau daca nu are sau tu esti deja cuplata iesi cu prietenele ei fa-o sa se simta exclusa. Sper ca te-am ajutat.

| sefwefhiff a răspuns:

Violenta fizica...sau atacuri emotionale

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ce spui tu aici e o contradictie in termeni: daca vrei sa faci pe cineva sa se simta prost, acel cineva, in mod sigur, NU-ti este prieten. Unui prieten nu-i faci niciodata asta.

| ands a răspuns:

Uite cum m-a facut "prietena" mea sa ma simt prost: ieri fiind ziua ei, a venit de dimineata sa imi ceara mixerul pentru a prepara crema de tort. Ma asteptam sa imi spuna:"te astept mai tarziu pe la mine", dar nimic! Ii cumparasem cadou cu o saptamana in urma si aseara ascultam muzica de la petrecerea ei. Nu m-a enervat, dar mi-a demonstrat ca nu mai merita nimic...[ERA prietena mea de toata viata, la propriu!]

| TrottiForYouOfSurprise explică:

Am uitat sa va zic ca m-a tradat si vreau sa-i fac acelasi lucru dar intr-un altfel

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ai uitat, se pare, vorba aia inteleapta care stabileste a cui arma e razbunarea!

| esco a răspuns (pentru ands):

Wow laughing