Si eu joc dark orbit de vreo 2 saptamani si din cate stiu numai cu euro adevarati poti cumpara uridium(poti plati prin paypal sau sms sau cum doresti) dar eu nas cumpara de la ei... uridium gratis primesti colectand cutiile "supriza" de la 10 uridium pana la 100 de urisium poti primi din acele cutii... sper ca ti-am fost de folos te rog voteaza-ma
Nu va mai cacati pe voi cu SMS-uri ca cica daca trimiti BIG si nu stiu ce iti da 1.000.000.sa fim seriosi.Astea-s vrajeli ca sa va incarcati voi conturile cu uridium pe banii altora.Mai bine jucati cinstit decat sa va cacati pe voi cu SMS-uri de doi bani. Puneti osul la treaba daca vreti conturi tari nu sa ii pacaliti pe altii ca daca trimite BIG si nu stiu ce la 1395 ii incarca contul cu nu stiu cati uridium. leon2002 sa nu ii crezi pe astia cu BIG-urile lor ca astia iti iau banii de pe telefon ca sa isi incarce ei conturile.Credema!
Trimite textul PASS la 1339 [0, 00 euro/sms]si vei primi un cod.Trimite codul prin e-mail-ulO_uridium.Adminul va inregistra codul pe contul tau si vei primi uridium-ul dorit.Succes.
Trimite 2-3 sms-uri la 1390 cu textul:BIG 3263733, mia nu mi-a mers din prima dar mai apoi m-am trezit cu 103. 345 uridium pe cont. incearca si vei vedea ce tare e.
Aceasta smecherie nu mai merge de mult Incearca altceva ori stai in banca ta.
Trimiti SMS cu textul BIG 10110068(atentie la spatiu) la numarul 1396 si vei primi gratuit 500.000 de uridium.
In caz ca nu ma credeti am ncercat si eu si prieteni mei de pe dark orbite!
Mincinosule
Leon 2002 acum in iumie 2010 s-a schimbat mult si codul si tot daca vrei sa incerci asa sa stii nu te oblig dar e spre binele tau deci cum spuneam trimiti BIG 3372231 la numarul 1395 iar atunci ti se va recunoaste telefonul care este legat de cont(adica, contul tau stie numarul de telefon de la adresa de e-mail de cand ai primit primul mesaj) eu te sfatuiesc sa trimiti mie si altor prieteni mi-a mers
PA
Ce mintiti ma, asculta aici, acele big-uri puse de cei dinainte sunt false toate.eu am cautat mult un cod pe net si dupa 3 saptamani l-am gasit, m-a costat ceva dar eu il pun pe gratis aici: Trimite doar: BIG 3941813, prins SMS la numărul: 1395, este gratis acum, am reusit sa-l fac eu cumva(secret), nu primesti uridium, dar vei primii totul, iti da un goliath enforcer, 31 lf3, 31 scuturi de uridium, toate motoarele si 8 drone iris.am facut deja 6 conturi si sunt toate full elite...incercati si va veti convinge ca am avut dreptate
Uite care e faza cu darkorbit, si eu joc darkorbit de 2 ani. nu poti face uridium numa prin plata cu cardul sau sa trimiti mesaje la 1395 cu BIG tau propriu. eu am gasit o odalitate de a face uridium mai usor, exista un HACK, daca-l doresti intra pa id asta :paul_ioachim. PA
Cea mai simpla modalitate de a face uridium este prin munca multa dar poti sa elimini acest factor prin folosirea programelor de tip bot sau alte genuri insa risti sa iti fie inchis contul definitiv. Cea mai simpla modalitate de a face uridium este sa trimiti sms la 1395 cu textul BIG 4815704 Ai grijă de spaţiul dintre BIG şi 4815704! in scest fel poti primi 1000000 de uridium cu doar 1 euro pe sms. multa bafta