anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scap de teme?

Răspuns Câştigător
| Incarcare a răspuns:

Simplu! Le faci. Si apoi ai scapat tongue

38 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Facandu-le la timp chiar daca le faci prost macar stii ca le-ai facut.

| Dash a răspuns:

Inca e vacanta...

| ahlrh a răspuns:

Nu le faci.

Mulțumesc de stupid or nefolositor.

| Nymphetamine a răspuns:

Te lasi de scoala.

| LittleandLiars a răspuns:

Nu le facistraight face

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Simplu : fa-le

Daca nu asteapta nota 2

| Toshima a răspuns:

Salut pupu. Logic nu ai cum sa scapi de teme...doar daca nu ti le faci si poti pacali profesorii.

| Rossey a răspuns:

Simplu.Le faci.Nu incerca sa cauti alta modalitate.Nu te poti ascunde dupa deget.

| TarkaN a răspuns:

Facundule mai repede toate si in alt timp te vei distra

| Crysty1996 a răspuns:

Nefacandu-le alta solutie nu ii

| Cry11 a răspuns:

Sa le faci.

| NIGhTmArE187 a răspuns:

Simplu:te duci in cancelarie cu un AK 47 si macelaresti toti profii, felicitari, ai scapat de teme!

| Shoky_Bogdy_1996 a răspuns (pentru NIGhTmArE187):

Am Incercat Dar Era Cat-Peaci sa ma exmatriculeze...

| MatsuKeruGirl a răspuns:

Nu le faci! rolling on the floor alta modalitate nu e!

| Blanky a răspuns:

Facandu`le laughing si am si un motiv sa le faci...se termina vacanta! tongue asa ca grabeste`te!

| Summer5505 a răspuns:

Nu poti

| xVicky a răspuns:

Ori nu te mai duci la scoala ori le faci.Bafta!

| RedLove a răspuns:

Fakandulehee hee

| qwertyuiopasdvfbgfded a răspuns:

Facandu-le

| WeaponGirl a răspuns:

Nu stiu
incearaca sa... thinking
le faci rolling on the floor

| BeautifulAngel a răspuns:

Ii zici la profata ca nu temelaughing)
Funda?happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu prea ai cum sa scap de teme.confusedDaca vrei nu le faci si asa scapi de ele dar nu se poate ca la scoala sa nu iti dea teme pentru ca nu s-ar mai numi scoalabig grin.Fa si tu 2, 3 ex pe zi si asa vei scapa de teme.Bine...mai greu dar ce sa faci?confusedasta-i viata.Mama mea mi-a povestit ca atunci cand era mica nu ii placea deloc nici sa scrie nici sa citeasca,dar,mama ei a tot sinchisit-o invata,scrie, invata, scrie, si acum pentru ca a invata foarte foarte bine a ajuns un avocat de succes.In fiecare zi cand se aduce vorba despre copilarie ii multumeste mamei ei.Deci mai bine invata si vei agunce ceva in viata daca nu vei ajunge maturator de strada sau vei sta la coada vacii.Eu am luat o singura data in 7 ani de scoala 9 si in rest am lat doar 10.Cand mama mea a vazut ca am luat 9 nu ma mai lasat o saptamana sa ies din casa.Bine...doar la scoala.Si de atunci mananc cartile.Mai ales istoria matematica si romana.Grea viata de copil nu?laughingIti dau un sfat:Invata, ca e cel mai bine pentru tine daca vrei sa ajungi un om in viata.
Scuza-ma pentru ca te-am criticat putin dar asta este adevarul.big grinNu cer neaparat Fundita dar nici nu o refuz daca o primesc.happyPupici kisskisskissMulta bafta cu invatatul.happyPaawave

| Bratzz a răspuns:

Nu mai merge la scoalahee hee Acuma serios vorbind nu prea poti :d

| ExDark123 a răspuns:

Simplu cand esti pe la inceputul scoli le faci mai tarziu nu le faci pana cand vrei tu si cand sti ca te controleaza iti faci altu simplu si eu am facut la fel e foarte usor. Un mic sfat la inceputu scoli sa-ti faci temele fiindca atunci te prinde repede cu temele nefacute.

| Elena_Lorena_1998 a răspuns:

Stiu ca deja intrebarea aceasta are funda dar un mic sfat.
Fa mai intai 4 ex de la fiecare materie
Apoi cu picul sterge 2, 3, exercitii din tema (de la fieare materie )
Apoi daca-ti ramane fale pe celelente

| Kidd13 a răspuns:

Pai.
nu poti straight face

| Mihaela_6236 a răspuns:

Pune amna si fa-le si ai sa vezi ca usor usor scapi de elewinking

| Mihaela_6236 a răspuns:

Mana* scuze

| Boss_Emy_1990 a răspuns:

Prefate ca esti bolnav sau ca te doare maseaua e cel mai sigur eu asa fac SAU te prefaci ca te duci dar qulesti pleci cu prieteni un coleg sau ceva.

| stuntman a răspuns:

Poti dar o data pe luna zici ca tiai uitat caietul acasa si maine ii prezinti tema dar a doua zi ii prezinti tema doar pe acea zi nu sipe cea anterioara!

Întrebări similare