Facandu`le si am si un motiv sa le faci...se termina vacanta! asa ca grabeste`te!
Salut pupu. Logic nu ai cum sa scapi de teme...doar daca nu ti le faci si poti pacali profesorii.
Simplu.Le faci.Nu incerca sa cauti alta modalitate.Nu te poti ascunde dupa deget.
Pai nu prea ai cum sa scap de teme.Daca vrei nu le faci si asa scapi de ele dar nu se poate ca la scoala sa nu iti dea teme pentru ca nu s-ar mai numi scoala.Fa si tu 2, 3 ex pe zi si asa vei scapa de teme.Bine...mai greu dar ce sa faci?asta-i viata.Mama mea mi-a povestit ca atunci cand era mica nu ii placea deloc nici sa scrie nici sa citeasca,dar,mama ei a tot sinchisit-o invata,scrie, invata, scrie, si acum pentru ca a invata foarte foarte bine a ajuns un avocat de succes.In fiecare zi cand se aduce vorba despre copilarie ii multumeste mamei ei.Deci mai bine invata si vei agunce ceva in viata daca nu vei ajunge maturator de strada sau vei sta la coada vacii.Eu am luat o singura data in 7 ani de scoala 9 si in rest am lat doar 10.Cand mama mea a vazut ca am luat 9 nu ma mai lasat o saptamana sa ies din casa.Bine...doar la scoala.Si de atunci mananc cartile.Mai ales istoria matematica si romana.Grea viata de copil nu?Iti dau un sfat:Invata, ca e cel mai bine pentru tine daca vrei sa ajungi un om in viata.
Scuza-ma pentru ca te-am criticat putin dar asta este adevarul.Nu cer neaparat Fundita dar nici nu o refuz daca o primesc.Pupici Multa bafta cu invatatul.Paa
Simplu:te duci in cancelarie cu un AK 47 si macelaresti toti profii, felicitari, ai scapat de teme!
Pai...daca te-ai plictisit poti ascunde caietul si a 2-a zi la scoala zici ca l-ai uitat dar ti-ai facut tema