anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scap de teme?

Răspuns Câştigător
| Incarcare a răspuns:

Simplu! Le faci. Si apoi ai scapat tongue

38 răspunsuri:
| ExDark123 a răspuns:

Simplu cand esti pe la inceputul scoli le faci mai tarziu nu le faci pana cand vrei tu si cand sti ca te controleaza iti faci altu simplu si eu am facut la fel e foarte usor. Un mic sfat la inceputu scoli sa-ti faci temele fiindca atunci te prinde repede cu temele nefacute.

| Cireasa_Razvan_1988 a răspuns:

Le faci! alta modalitate nu e

| Cireasa_Razvan_1988 a răspuns:

Pursisimplu le faci sau nu le faci este alegererea ta!

| Boss_Emy_1990 a răspuns:

Prefate ca esti bolnav sau ca te doare maseaua e cel mai sigur eu asa fac SAU te prefaci ca te duci dar qulesti pleci cu prieteni un coleg sau ceva.

| Shoky_Bogdy_1996 a răspuns (pentru NIGhTmArE187):

Am Incercat Dar Era Cat-Peaci sa ma exmatriculeze...

| daviddraganbadea123 a răspuns:

Simplu te duci la gara unde sub un stalp de lumina o sa gasesti o moneda du-te in Bucuresti pe arena nationala dupa care o sa gasesti o mitraliera f15/k gun si o sa vezi ca e incarcata dar nu merge asa ca baga moneda in mitraliera si o sa mearga dupa care in ore iesi rapid din clasa fara sa observe cineva si te duci in cancelarie dupa care acolo o sa o gasesti pe doamna directoare iei mitraliera pui tinta direct in cap si dupa care tragi si o maceraresti acolo dupa care iei o grenada de la magazin si eu bagi in gura lu doamna directoare si apesi pe butonul bombei directoarea va busi iar tu nu o sa trebuiasca sa mai faci teme doar sa te duci la inchisoare

| stuntman a răspuns:

Poti dar o data pe luna zici ca tiai uitat caietul acasa si maine ii prezinti tema dar a doua zi ii prezinti tema doar pe acea zi nu sipe cea anterioara!

| Elena_Lorena_1998 a răspuns:

Stiu ca deja intrebarea aceasta are funda dar un mic sfat.
Fa mai intai 4 ex de la fiecare materie
Apoi cu picul sterge 2, 3, exercitii din tema (de la fieare materie )
Apoi daca-ti ramane fale pe celelente

Întrebări similare