Sansele sa fii lovit de fulger sunt enorm de mici.ai mai mari sanse sa castigi la loto decat sa fii lovit de fulger asa ca nu te mai ingrijora.
Se zice :infrunta-ti temerile, nu fugi de ele! cu cateva electrosocuri ai incepe sa te obisnuiesti si cu fulgerele
Sa stii ca si mie mi-e frica de fulgere , atunci cand ma culc imi pun vata in urechi ca sa nu aud Poate ca va functiona si pentru. tine succes
Si eu am avut aceeasi problema cand eram mai mic. pai in primul rand nu te gandi la fulger decat ca la un fenomen normal. in al doilea rand daca esti in bloc sau casa nu are ca sa ti se intample.
Si mie mi-e frica de fulgere dar am scăpat eu zic doar ca nu te uita la ele și osati treacă cumva și mie m-ia trecut dupa ceva timp!
Da nu sunt chiar asa de mic si mie mi-e frica si cand le vad
Da,un singur om din Romania a fost fulgerat in cap, pentru ca a avut in Mobil supraincarcat..Ai grija sa nu ai ceva baterie in mana, curentul sa fie stins tot in locuinta.Ai incredere si nu-ti fie frica
Ce e cu superstitiile alea legate de fulgere cum ar fi ca nu e bine sa iti faci baie cand fulgera?
Si mie imi era frica de fulgere cand eram mica.Iar acum chiar nu inteleg de ce imi era frica
Cred ca tuturor le e frica de fulgere. Si mi-e imi e. E doar un fenomen. Stai in casa. Doar sa nu te uiti pe geam sau daca esti afara sa nai metale pe langa tine.
Apropo, pentru cei care cred ca fulgerul e inofensiv : Cred ca daca var fulgera pe voi...