anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa inveti mai bine?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Din intrebare nu rezulta in ce clasa esti.Inteleg totusi ca nu cunosti vreo metoda de studiu eficienta.In principiu se studiaza astfel:citesti mai intai notitele, fiindca ele refac firul explicatiilor din clasa, studiezi cu atentie manualul consemnand pe caiet cateva idei, rezolvi apoi temele scrise la disciplina respectiva, revezi int-un minut principalele idei din caiet. Ordinea in care abordezi materiile pentu a studia conteaza si ea.Se recomanda sa incepi cu o disciplina mai usoara si care necesita mai putin timp, aceasta pentru a-ti stimula apetitul de a invata, continui cu cea mai dificila materie, apoi in ordine descrescatoare cu celelalte.Trebuie sa inveti dupa un program ca sa-ti ramana timp si pentru relaxare.Important este sa-ti doresti sa studiezi mai eficient.Succes.Mira

6 răspunsuri:
| DenissaDeea a răspuns:

Sa iti doresti cu adevarat sa inveti, sa devina o placere de a invata nu o obisnuinta.singura solutie sa inveti si sa dai mai multa importanta invatatului; vei ajunge,, om'' mai tarziu si ai sa fi mandra de tine, ca ai invatat cand a trebuit.si ai sa constati mai tarziu efortul depus acum.

| leluc a răspuns:

Sa iti concentrezi atentia la maxim. Sa te izolezi de orice altceva, concentrandu-te la cartea din fata sau la ora respectiva. Sa nu te lasi distras

| anonimvirtual89 a răspuns:

La intrebarea asta nu stiu sa-ti raspund pentru ca eu nu invatam deloc... faza e ca eram atent la ore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treaba este sa te concentrezi j sa fi atent la vorbele scoase din gura profesoarei nu trebuie sa fi inteligent ca sa inveti sau sa iti scrii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iti faci un program o sa poti invata. De exemplu eu ma duc la atletism si invat!

| cici19 a răspuns:

Am examen pentru permis...am citit de la tine denissadeea...cu faza ca daca iti doresti si vei fii multumit mai tarziu sa stii ca miai deschis o poarta...sa pot invata eu sunt ff lenes de fel... dar imi doresc sa iau permisul

Întrebări similare