| SoS_1918 a întrebat:

Cum sa imi fac cont pe nerd mt 2 daca se poate sa imi faceti si voi in cont sau spuneti-mi cum sa imi fac

27 răspunsuri:
| Kayle a răspuns:

Nu stiu am incercat si eu. Dar iti pot da eu niste metine super fff tari. Incearcale pe astea : metin2 united este in engleza dar sunt foarte multi romani si are ratele f mari site-ul este www.metin2united.com sau Metin2 hammer este roman rate uriase este un server PvP te da de la lv 98 king si arme epice la shop site-ul este http://hm2.zapto.org/. Incearcale sunt tari! Bafta! fundita? :D

| Hitek a răspuns:

Nici mie nu imi merge sa fac cont dar mi-a facut un vecin.happy
zekeN imi place la nebunie Metin2hammerwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, as vrea si eu daca se poate acest metin2 hammer... pot fi contactat la id cosmyn_sukaru2000

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe site

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SoS nu merge sa va faceti pe sv2 doar pe 1 daca va arata ceva cu ''vnr'' sau asa ceva dati si scrieti angela atata va pot ajuta bfttongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot sa imi fac si eu cont p mt2 nerd?
imi apare prostia ai ca trebuie sa votez :Votet für unseren Server
Damit wir immer mehr Member bekommen unde das spielen Ingame für jeden noch mehr Spaß macht. Demnächst gibt es 50 Coins pro Vote.
:@:@:@:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai baieti faceti-mi si mie un cont pe nerd mt2 va rog ca mie nu-mi merge s-au spuneti-mi unde sa dau sa mi-l fac! va rog raspundeti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu joc united e misto dar lucreaza la el crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine poate sa imi faca si mie un cont pe metin2 nerd? va rog frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai scrieti angel la ultima intrebare la register! fundita! 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa iti faci cont pe server asta fiindca ori trebuie sa ai hamachi si mc server ori e full server

| assasincreed080 a răspuns:

Va rog sa-mi faceti un cont pe nerd metin2 pls id meu de mess:assasincreed080 va rog sa-mi faceti ca mie nu-mi merge

| adrian2255 a răspuns:

Dar la antwort si la antwort wiederholen? iar la ultimul pun angel sau angela?

| ayurelayurel a răspuns:

Stiu eu. acum incerc sa il iau. va anunt peste 2-3 ore tongue va pupa eu laughing

| raul50 a răspuns:

Pai as vrea si eu un cont pe nerdmetin2 dau la celui cemif ace cont un cont pe united de 110 cu king2 si arma de 99+9 dati-mi cont si veti vedea si pe deasupra hakuri functionabile pentru metin2 RO si nu te prinde GMwinking

| TE0 a răspuns:

Cre vrea sa ii fac cont sau sa ii spun cum sa macaute la id kronical_exe

| DaRyUsS a răspuns:

De ce nu merge metin2 nerd? dati-mi raspunsuri. o zi bunahappy

| wwwert a răspuns:

Plz da-mi linkul cu situ oficial plz!

| barbaru50 a răspuns:

Sos ati dau un cont numai daca imi dai siteul megaupdatele ala sa imi scot nerdul

| anonim_1852 a răspuns:

Off, nu e bun site-ul de la hammer mt2, cine stie site-ul sa adauga id meu: scorpionulqui

| Paulx5 a răspuns:

Ba eu stiu cum se face cont da iti zic numai daca imi zici site-ul de la nerdmt2!

| AjutorulTau a răspuns:

La ultima intrebare acolo scrieti angela

| Bella_5819 a răspuns:

Pai, in primul rand intri pe pagina jocului:http://topgames200.com/index.php?a=out&u=Nerd, te duci la register, la "Login": scrii un nume cu care te poti conecta, la "Password" parola apoi e-mailul si la captcha scrii codul ala din dreapta...cam atata ai de facut... funda?

| Bella_5819 a răspuns:

Pai, in primul rand intri pe pagina jocului:http://topgames200.com/index.php?a=out&u=Nerd, te duci la register, la "Login": scrii un nume cu care te poti conecta, la "Password" parola apoi e-mailul si la captcha scrii codul ala din dreapta...cam atat ai de facut... funda?

| lexualex11 a răspuns:

Frate hgammer e plin de buguri si lag

| delgadocool a răspuns (pentru lexualex11):

Salut baieti hammer n-are cumva virusi?