| dmrtr a întrebat:

Cum sa le zic parintilor ca am luat 5 la romana FUNDA

Răspuns Câştigător
| maya1030 a răspuns:

Oamenii mai gresesc cel mai indicat ar fi sa ii spui parintelui de care esti mai apropiat, eu mereu ii spun mamei si incerc sa ii spun adevarul pentru ca adevarul doare cel mai putin, nu e o tragedie ca ai luat cinci, insa ai face bine sa iei o nota mai mare pentru a compensahappy

21 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Simplu,in limba romana.

| Mădulici a răspuns:

Pur si simplu : "am luat un 5, iertati-ma, nu se va mai intampla".

| InjectabilTerror a răspuns:

Nu le mai zi oh go on.

Răspuns utilizator avertizat
| max12 a răspuns (pentru EmaS):

Explica frumos si spune-le ca altadata vei incerca sa fii mai bun big grin

| DrunkenRat a răspuns:

Lasa calculatorul deschis cu intrebarea la vedere...

| meduzza a răspuns:

Daca crezi ca o sa te certe rau, trebuie sa vii odata ft suparat/a acasa si sa joci putin teatru cum ca tu stiai dar ti s-a facut rau si ca nu ai putut sa te concentrezi si ca iti pare rau si o sa inveti pentru data viitoarebig grin

| ADRYENUSHAA a răspuns:

Pai te duci frumos la ei si le spui:Mama tata am ceva sa va spun astazi la scoala am luat un 5 la limba romana va rog sa ma iertati, promit ca alta data o sa iau o nota mai buna.

| Archdaemon a răspuns:

Pur si simplu spune-le

| JasminJ a răspuns:

Mai intai incearca sa iti corectezi nora si incearca sa iei o nota cat mai mare si apoi spune-le de ambele note.

| Maryyuss a răspuns:

Deci:mama tata am ceva sa va zic dar mai intai va rog sa nu ma certati pentru ca nu o sa se mai intample promit a fot o greseala dat cu toti facem greseli dar promit din nou ca nu o mai fac (cu o fata trista)am loat 5 la romana! iertati.ma imi ie asa rusine. si gata happy

| 20thoughts a răspuns:

Prin telefon.Eu asa fac.Asa am zis ca am 5 note de B in carnet si ei m-au inteles.Mi-e rusine sa le zic in fata si le zic prin telefon. Sper ca te-am ajucat. Funda?

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
Părerea mea este că trebuie să aştepţi până când sunt binedispuşi şi te duci doar la unul dintre ei, cel care îţi este mai apropiat şi îi explici situaţia.
Spune-i că a fost doar o întâmplare nefericită care nu se va mai repeta pe viitor şi important e să îţi ceri iertare iar altă dată să îţi dai silinţa mai mult.
Baftă.

| crmr a răspuns:

Vino suparat/a acasa si o sa te intrebe ce ai si zici de 5 eu asa fac

| Memeeee a răspuns:

Te apuci de plans ca sa ii impresionezi, si le zici. big grin

| dmrtr explică (pentru InjectabilTerror):

Nu am cum sa nu spun ca vine tata vineri la scoala

| torsi a răspuns:

" Mama am luat 5".
P.S. daca ti se pare ca te va certa, ia.o la fuga laughing (glumeam)

| torsi a răspuns:

Frate... ai luat 5 nu 2. stai chill ca nu vine sfarsitu' lumii.winking

| forever4you a răspuns:

Aoloooo daca-as lua 5 la romanaa.:-x as da petrecere! :-x

Ii spui direct si gata, s-a intamplat.asta e! Pe viitor vei lua note mai mari pentru ati repara media.

| annamylove a răspuns:

Ati dat un test, tu de fapt ai luat 7, dar profa s-a enervat pe niste copii ca faceau galagie si v-a scazut 2 puncte.

| CautNume a răspuns:

Hai hi5!