Gandeste-te ca esti un robot care are nevoie de reparatii bucale si cum el nu simte nimic asa tu prinzi curaj.
Wai si eu am av problema asta si cu greu am trecut peste m-am gandit ca daca nu ma duc acum peste ceva timp o sa ma dora ft tare si am scapat acum!
Gandeste-te ca esti intr-un loc preferat sau iti imaginezi o intamplare frumoasa cu tine, cu familia sau cu prietenii.
Bafta!
Uhm. da ce face dentistu de tie frica? Te omoara? O sa te doar mai tare daca nu te duci...
Frica de dentist e copil mic pe langa poza care seamana leit cu tine
Gandeste-te ca vei aveam de mii de ori mai mult de suferit daca nu te duci la dentist.
Te gandesti la lucruei frumoase, cum ar fi o intamplare haioasa, o vacanta cu familia, iti faci planuri - toate asatea, in timp ce esti pe scaunul dentistului. Amuza-te singura!
P.S.: Cand o sa-ti treaca, mama, ce-ai sa te mai amuzi! :p
Du-te la un dentist de copii.
Noua,oamenilor,adesea ne e frica de necunoscut.Te-ai intrebat vreodata de ce iti e frica de dentist? Cred ca nu.Tie nu-ti e frica de dentist, tie frica de faptul ca te va durea ce-ti va face.Nu poti decat sa strangi din dinti si sa astepti sa termine sau daca te vei spala calumea pe dinti nu te vei mai vedea cu dentistul la fel de des.E o provocare. Poti sa o treci si sa ai o dantura frumoasa sau poti sa stai cu o carie imensa in gura.E alegerea ta.Bafta
BezeaToxica întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
dmrtr întreabă: