Ave Maria ..aceasta este sigur melodia cauta si pe you tube scrie asa Rebeca Neacsu - Ave Maria
Melodia interpretata de mine mla Preselectii Romanii au talent-sezonul 1 se numeste Pie Jesus-Andrew Loyd Webber(este un lied). Multumesc!
Mai, sa fie! Tu, Rebeca Neacsu, ti-ai facut contul chiar in ziua postarii acestei intrebari!?! Hahaha! Ti-a spus un spiridus ca pe TPU cineva intreaba ceva legat de tine, si repede-repede ai intrat sa-i raspunzi...
Nu i-a spus un spiridus, i-a spus mailul cu alerta google! Altceva?! Oricum celelalte raspunsuri sunt eronate! Concluzie:Rebeca interpreteaza in Preselectii ie Jesus-Andrew Loyd Webber
Alerta google se numeste spiridusul! Si nu mi-am facut cont, m-am logat direct de pe facebook! Merci!
fata, nu cred ca tu esti aia sincer! nu cred ca Rebeca sa-si faca cont pe TPU, da id-ul draga sa te vedem la web si apoi poate o sa te creada cineva!
Pffff, au aparut Re_Na_Ma-le si Ra_Ne_Mi-uri, ca ciupercile dupa ploaie . Conturi peste conturi, confectionate la foc automat!
Gata, m-ati convins - jos masca si credem tot
Pentru Re_Ne_Ma_1989 - "Acest utilizator te ignora. Nu poti comenta la raspunsurile sale." - Vaaaai, deja a inceput sa-ti creasca nasul . Mincinoasa! Mincinoasa! . Rushinicaaaa!