| Membru nou a întrebat:

Cum se salveaza o poza de la un profil de hi5?

Răspuns Câştigător
| sTeFaN_2897 a răspuns:

Sa presupunem ca te uiti la o poza, intr-un album. Singura cale sa o descarci este cu ajutorul butonului "PrintScreen" de pe tastatura. Deci te uiti la o poza. Apesi butonul acela o singura data, dar ai grija sa dai mouse-ul intr-un colt al ecranuluiwinking. Dupa ce ai apasat, deschizi aplicatia Paint, ce o are orice calculator. Multi dintre voi deseneaza in Paint, teoretic ar trebui sa ai cunostinte minime despre eabig grin. Dupa ce s-a deschis Paint, apesi combinatia de butoane Ctrl+V. In Paint va aparea poza ecranului tau in momentul in care ai apasat PrintScreen. De acolo decupezi numai poza, fara tot ce o inconjoara, o salvezi in format *jpg si gata. Ai poza. Asta este singura cale pentru Hi5. Sper ca te descurcithumbs up

7 răspunsuri:
| Spintecatorul a răspuns:

Faci Print Screen.

| คเค๓เк a răspuns:

Pai eu procedez in felul uramtor : dau la o poza orcare poza de`a mea si sus scrie "afisare linkuri pentru fotografii" si dau click
si aleg link alha din mijlok dupa ce aleg link alha din mijlok ma duc cu link`ul sil pun pe profilul meu si dupa aia va aparea poza si dau "save" si gatha dupa aia am poza in pcwinking hay ca e simplu

| YLLL a răspuns:

Sunt mai multe variante.
Prima e acea cu Print screen, mai poti sa faci prin screen si cu photoscape :]
Sau, exista un program [Screengrab!]
http://www.screengrab.org/home/

Totusi, prima varianta este mai simpla:)

| campanario a răspuns:

Click dreapta cu mouseoul pe imagine si dupa aia save image!

| Summer Memories a răspuns:

1. Apesi tasta Ctrl+PrtScr.(Print Screen)

2. Deschizi Paint

3. Apesi Ctrl + V in pagina din Paint

4. O sa-ti apara imaginea acolo

5. Descupezi doar poza de acolo si o salvezi.

Succes kiss

| brunetteee a răspuns:

Nu mai merge tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai simplu intra pe aplicatia www.pleava.com