Ideea e în felul următor: starea ta de spirit generala trebuie sa fie una calma, ca să poți evita nervii în orice situație, chiar și spontana.
Crezi că stau să mă enervez pentru niste proști?! Doamne iartă-ma, rad cât mă țin plămânii
De obicei, când mă enervez, repet cu voce tare ultima frază pe care am vorbit-o înainte de punctul culminant. O repet de câteva ori, după care mă lniștesc.
Când caut rezolvarea unei probleme și nu o găsesc sunt pe punctul de a renunța, mă enervez și îmi pierd concentrarea, repet ultima frază de câteva ori, ultimul gând și găsesc soluția.
As rade de tine, dar presupun ca eati un adolescent care acorda prea multa atentie prostiilor si se lasa enervat. Omule, viata este prea scurta sa ne pierdem timpul si sa consumam energie pe prosti si prostiile lor.
Citeste regula de 90 de secunde. Eu zic ca merita incercat . Nu e mult de citit. 1cartepesaptamana.ro/regula-90-secunde/
Ce mai poti face, sa te retragi si sa scrii cum te simti, ce te supara, ce i-ai spune...cum vezi lucrurile. Si sa recitesti dupa o perioada. o luna. doua sa vezi daca la fel vezi lucrurile. Daca merita sa spui acele lucruri scrise sau nu. Succes.
Nici eu nu prea mă enervez dar uneori mi se întamplă să mă enerveze cineva și gen în momentul acela nu pot să ascult muzică ( poate mi-a murit bateria, offf) și mna, chiar e trist
^^
Hm, nu chiar doar că uneori (destul de rar) mi se întamplă chestia asta și mna ^^