Noi cu prietenii obisnuim sa iesim undeva: la cinema, club, patinoar, sauna, sau la un bar sa bem,-astea le facem duminica sau in noaptea spre duminica, insa simbata lucrez
Cauti idei?
Citeste! Mergi la patinoar, cheama niste prieteni la un joc de carti, un film si un lighean de popcorn, o plimbare prin frig daca ai cu cine, o cafenea... hai ca se poate, idei sunt multe.
Nu neapărat idei, mersi oricum de ele, sunt extrem de folositoare. Nu am adresat această întrebare fiindcă muream de plictiseală, fiindcă mereu găsesc ce să fac ci mai mult pentru a vedea cum își petrec alții timpul. Tu de exemplu ce faci (în afară de cele scrise)?
Pai, in weekendul asta voi merge cu niste prieteni undeva in zona de mute, la sanius (la noi in oras nu e deloc zapada).
Am caine, deci ies cu alti caini din aceeasi rasa la plimbare daca e vremea buna...
Patinoar, cafenele, carti, prieteni, iubi, sex, plimbari, chestii nebunesti gen mers in cimitir la miezul noptii, case bantuite, paduri in miez de noapte... se gaseste mereu ceva interesant de facut.
Ma joc cu prietenele mele,stau pe laptop, la tv, citesc, teme, ascult muzica si dorm
Pai... in timpul liber merg cu prietenii pe undeva, sau de multe ori mai stau la laptop in functie de vreme in Wk... mai plec cu ai mei cateodate la prieteni de familie eventual la rude sau la o plimbare cu cateva verisoare de ale mele eventual ver U?
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
valentin_2770 întreabă: