| DDCC a întrebat:

Cum vă petreceți timpul liber? Ce faceți mai ales în weekend?

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drawing......si jocuri video pe pc.big grin

| allexxys a răspuns:

Pai... in timpul liber merg cu prietenii pe undeva, sau de multe ori mai stau la laptop in functie de vremetongue in Wk... mai plec cu ai mei cateodate la prieteni de familie eventual la rude sau la o plimbare cu cateva verisoare de ale mele eventual verbig grinbig grin U?

| Xtadelo a răspuns:

Dorm.

| DDCC explică (pentru allexxys):

Ascult în mare parte muzică, nu ies pe afară atâta, mai deloc, vorbesc cu prietenii cu ajutorul aplicațiilor ce folosesc Internetul, fac exerciții care mă ajută să mă simt liber, cam atât.

| allexxys a răspuns (pentru DDCC):

Dragutzz, dar totusi trebuie sa iesi si un pic pe afara sa iei putin aer curattongue

| William a răspuns:

Eu imi irosesc timpul liber cu jocuri, filme si lectii.

| BiuL a răspuns:

Stau pe facebook, TPU, ma joc, ma duc in oras, ma uit la seriale, scriu pe blog.

Da, știu, ar cam trebui. Când sunt la munte mai ies. Oricum, dacă aș ieși, ies singur că n-am cu cine altcineva și de-aia mai bine nu ies. tongue

Ee n'ai cu cine. dintre'atatia oamnei.tongue imposibil. cu un pr o prietena un coleg/a hm! nu prea cred!big grin

Tu nu, eu da.hee hee

Tu ce? Srry n'am intelesstraight face
Ca eu am cu kn sa ies sh u nu ai sau ce?

Nu, nu înțelege greșit. M-am referit la partea cu nu prea cred. Tu poate nu crezi (că n-am cu cine ieși) însă eu da fiindcă știu asta. Nu m-am referit la tine, cu cine ieși. Sper să nu interpretezi greșit răspunsul.

| kiv1990 a răspuns:

Noi cu prietenii obisnuim sa iesim undeva: la cinema, club, patinoar, sauna, sau la un bar sa bem,-astea le facem duminica sau in noaptea spre duminica, insa simbata lucrez

| JulyStorm a răspuns:

Cauti idei?
Citeste! Mergi la patinoar, cheama niste prieteni la un joc de carti, un film si un lighean de popcorn, o plimbare prin frig daca ai cu cine, o cafenea... hai ca se poate, idei sunt multe.winking

| DDCC explică (pentru JulyStorm):

Nu neapărat idei, mersi oricum de ele, sunt extrem de folositoare. Nu am adresat această întrebare fiindcă muream de plictiseală, big grinwinking fiindcă mereu găsesc ce să fac ci mai mult pentru a vedea cum își petrec alții timpul. Tu de exemplu ce faci (în afară de cele scrise)?

| JulyStorm a răspuns (pentru DDCC):

Pai, in weekendul asta voi merge cu niste prieteni undeva in zona de mute, la sanius (la noi in oras nu e deloc zapada).
Am caine, deci ies cu alti caini din aceeasi rasa la plimbare daca e vremea buna...
Patinoar, cafenele, carti, prieteni, iubi, sex, plimbari, chestii nebunesti gen mers in cimitir la miezul noptii, case bantuite, paduri in miez de noapte... se gaseste mereu ceva interesant de facut.winking

| DDCC explică (pentru JulyStorm):

Mers în cimitir, plimbări nocturne?hee hee Frumos și interesant.

| Toader_Andreea_1996_pDkq a răspuns:

Ma joc cu prietenele mele,stau pe laptop, la tv, citesc, teme, ascult muzica si dorm

| florin422004 a răspuns:

Intru pe facebook, Iti amintesti de intrebarile mele de mai devreme, nu?

| DDCC explică (pentru florin422004):

Da.

Ok... am inteles acumbatting eyelashes si nu--ti face griji n'am interpretat nimic altcevatongue
Dar daca u zici ca n'ai cu cine sa iesi... ok, atunci te credbig grin