| Dodolin_3371 a întrebat:

Cum vi se pare filmul "Remember me" 2010 cu Robert Pattinson? Inca nu am apucat sa il vad. In careb credeti ca i se potriveste rolul mai bine : seria Twilight sau Remember me?

11 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

L-am vazut ptintre picatele, dar eu zic ca mai bine joaca in Twilight:X app, apare o carte noua din perspectia lui adica Edwardhappy adica volumul 5 din seria Amurg:X

| SuperMagicSmile a răspuns:

Nu suport pe absolut nimeni din seria Twilight...mai ales pe Kristen si Robert

| Nu conteaza a răspuns:

Mie mi a placut mai mult remember me pentru ca e mai bine regizat si sfarsitul este genial de tragic laughing dar tot "vampirul" protector se aseamana cu lookul lui

| mihaelabr a răspuns:

In saga twilight presupun
ia ganditi-va putin: faptul ca nu puteti sa-l vedeti pe robert in alt rol decat cel al frumosului edward inseamna ca robert a jucat ft bine acel rol si nimeni nu s-ar fi potrivit mai bine decat el sa-l joace pe edward cullen
'' a 5 a carte ''se numeste midnight sun si e superba am citit primele 13 capitole si e pacat ca probabil nu va aparea si restul cartii

cand am vazut povestea din prisma lui edward m-am indragostit si mai mult de el... e super

| T!mea a răspuns:

Mi-a placut foarte mult filmul Remember me dar cred ca Robert Patinson se potrivea mai mult ca vampir, cel putin mie imi placea mai mult asa

| alexxa a răspuns:

Remember me este un film destul de dragut... dar Robert Pattinson nu prea are ce cauta pe acolo...se potriveste mai bine in Twilightbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Azzido a răspuns:

E ok, in lipsa de ceva mai bun. Apar din cand in cand niste clisee, dar are si parti originale. Mi-a placut mai mult de surioara lui RP. din film. Si o chestie care m-a intrigat a fost ca atunci cand am vazut filmul cand am fost cu niste fete, vazusem intr-o scena cum Robert asta isi tinea pantalonii lasati, aratand de parca ar fi facut pe el...arata aiurea. Zic eu: uite si la asta, nici fund nu are happy. Dar una din ele zice: ce ai ma ca arate bine, e sexy! Se poarta! Dupa care eu raman stupefiat, gandindu-ma daca nu cumva s-a intors lumea pe dos laughing. Cam atat despre film.

| Ѕαяωאאα a răspuns:

Rolul din Twilight big grin. Sunt fan Twilight si sper ca Stephenie sa termine Midnight Sun big grin (Primul volum dar din perspectiva lui Edward). Puteti sa cititi inceputul cartii pe blogul lui Stephenie big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Remerber me este superb dar sunt un fan inrait si nu mi-l pot scoate din minte pe superbul si misteriosul edward cullen vampirul vegetarian si familia cullen. deci. traiasca twilight saga si asteptam eclipsa : hihi

| DiAnA95_5642 a răspuns:

Mi se pare ca i se potriveste mult mai bine rolul din twilght...parerea mea