Mi-e unu mi-se pare foarte dragut.nu stiu inspira frumusete ca sa zic asa (bella)
Buna.
Imi place multe numele...
Numele Isabela este de origine latina si spaniola. Semnificatia lui este de "Dumnezeu este juramantul meu". Poate fi si o varianta a numelui Elisabeta, care in ebraica insemna "promisiunea lui Dumnezeu".
Variante: Bel, Belia, Belicia, Belita, Bell, Bella, Belle, Bellita, Ib, Ibbie, Isa, Isabeau, Isabela, Isabele, Isabelita, Isabell, Isabella, Isabelle, Ishbel, Isobel, Isobell, Isobella, Isobelle, Issie, Issy, Izabel, Izabella, Izabelle, Izzie, Izzy, Sabella, Sabelle, Ysabeau, Ysabel, Ysabella, Ysobel, Yzabelle, Yzobel si Yzobelle.
pa, pa
Mi se pare un nume frumusel pentru o fetita.Eu am o colega la scoala Isabella si doamna ii zice Iza iar noi Izia ca asa-i place sa-i zicem
Superb.
Personal, cred ca din toate numele de fete acesta imi place cel mai mult.
Destul de dragut, mai ales ca se pot gasi foarte multe apelative la acest nume. ^^
E superb numele, ba chiar am o colega cu numele Isabella.Mi-as fi dorit sa ma numesc asa...
Numele Isabela este de origine latina si spaniola. Semnificatia lui este de "Dumnezeu este juramantul meu". Poate fi si o varianta a numelui Elisabeta, care in ebraica insemna "promisiunea lui Dumnezeu".
E f interesant si frumos:X
funda:X
Superb dc? da te rog zi-mi si mie ce inseamna funda ca abia mi-am facut adresa pe TPU si nu stiu
Izza_8670 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: