| Remusul a întrebat:

Cunosc pariurile insa doar recent am inceput sa joc online la Superbet. As dori sa stiu daca pot juca un bilet rapid folosind codul trimis de altcineva (ex. 2851-V7A5U0) sau codul este pur si simplu folosit doar pentru verificare si daca doresc sa joc aceleasi meciuri trebuie sa le introduc manual.

Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poți juca așa.
Codul ăla a fost deja înregistrat.
Trebuie să introduci meciurile.

3 răspunsuri:
| Remusul explică (pentru anonim_4396):

Multumesc. Si acel cod control din 4 cifre la ce foloseste?

| AFR81 a răspuns (pentru Remusul):

Codul ala se numeste Cod Control. Cand printezi un bilet pe site, vei primi un cod cu 99 la inceput, care este de ajuns pentru a genera biletul la agentie. Biletul va avea, apoi, un cod cu 03 sau, in orice caz, alte cifre. Daca vrei sa joci un bilet, tot la agentie, un bilet deja pus si nu-l ai la indemana ca sa-l scanezi, poti da acel cod cu 03 si, apoi e necesar si Codul Control. Pentru asta sunt acele 4 cifre. Iar legatul de pariatul online, din ce-mi amintesc, nu mergea sa joci un bilet deja pus sau un cod cu 99 direct pe site. Totusi, ai putea sa incerci, s-au schimbat multe de cand am renuntat eu la pariuri online.

| Mihaitzapsg a răspuns:

Codul acela este pentru verificarea biletului. Vezi aici: https://www.verificarebilet.ro/superbet/