As vrea nu sa fiu o vedeta pentru ca nu se poate, dar mi-as dori sa pot sa fiu martor la intreaga viata a lui Mihai Eminescu. Sa ii fiu alaturi in gand si simturi sa vad ce a trait el, cum a vazut lumea aceasta, cum a vazut pe ceea pe care inca nici nu o traim. Ar fi cea mai grozava experienta.
Daca as putea as fiu o vedeta, mi-ar placea sa fiu Michael Buble(adica un cantaret).
Nici Madona, nici Shakira, vreau sa fiu asa cum sunt!
http://www.youtube.com/watch?v=w4vA3xmkUZk
Una care sa nu fie prea materialista, sa nu faca crize daca ii apare ceva cos pe fata, sa se gandeasca si la altii si sa fie inteligent/a.
Buna Sincera sa fiu nu as vrea sa fiu o vedeta. Viata de vedeta nu e chiar asa de usoara precum pare. As vreau sa fiu tot eu, asa cum sunt dar sa stiu ca sunt eu . Nu ma voi schimba pentru nimic in lume. E mult prea greu. Iubesc tot ce e al meu! Have a nice day!
Anahi/Maite/Dulce Maria/Carmen Villalobos.Mai mult vedete din Spania, Mexic sau Columbia. :d
As vrea sa fiu Octavian Paler sau George Pruteanu, desi nu sunt vedete. Sunt OAMENI.
Michael Jackson in varianta feminina da` pe vremea asta as fi pe lumea celor drepti . deci cade ideea...
Micheal Jackson (feminina) ador cum O dansat sih vocea lui:X
Sa se odihnesca in pace; x