| Upssblog a întrebat:

Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?

21 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da, si inca repede!

mira
| mira a răspuns:

Depinde ce munca desfasori in prezent. Poate ai o munca interesanta si cu suma respectiva ai putea asigura niste dotari care sa-ti faca activitatea mai profitabila.

| anad a răspuns:

Da, si as calatori in lumea larga sa vad cat mai multe locuri frumoase si interesante!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu as renunta niciodata sa muncesc, am fost invatat sa muncesc si sa ma bucur de ce am realizat in viata.

| Flav a răspuns:

Bai ce oameni echilibrati, samariteni si curati la suflet mai sus! Toti spun ca doneaza, ca vor fi la fel, ca bla bla blaaaaaa.
Nu stiu ma, nu stiu. As vrea pe interior sa fiu la fel, atat imi doresc. Sa-mi ajut familia, sa investesc in sanatatea celor dragi. Restul sunt dorinte. Dar ce usor e sa vorbesti cand nu ai banii astia, ce usorrr...

| JeSa a răspuns:

Desigur, renunţând la ceva, mă pot recompensa cu altceva; ca exemplu - o mică afacere.

| darrio2007 a răspuns:

Da.Acum stau la calculator.As pleca sa cheltui milionul. N-ar fi mai bine un milion de euro? Are valoare mai mare.

| Andreea_8014 a răspuns:

Din pacate nici 100 de milioane de dolari nu m-ar face sa renunt la scoala in momentele astea laughing)
Stii... poate as renunta la scoala. dar banii astia or sa se termine odata si odata.si ce voi face?! Daca nu am studii si sa-i inmultesc? Mai bine imi termin cele 12 clase. apoi urmez o facultate.si cu ce mai ramane.vad eu ce mai fac.winking

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Daaaa, normal! Clar as renunta! Doar sa fiu nebuna sa continuu...

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu, nu aş renunţa.
În prezent sunt student la două facultăţi şi muncesc şi în domeniul IT.
Aş renunţa la una din ele şi nu aş mai sta în cămin. Dar tot aş lucra în acelaşi domeniu. Nu aş renunţa.

| Marii a răspuns:

In momentul asta stau degeaba, deci cu siguranta as renunta la asta pentru bani. money eyes

soothe
| soothe a răspuns:

Nu as renunta. Poate as munci mai putine ore pe zi si mi-as lua vacante mai lungi... si probabil ca o zi pe saptamana as lucra pentru cei care nu au bani sa-si plateasca tratamentele.

| bblock69 a răspuns:

Bineinteles

| xuanbou a răspuns:

Daca si cu parca laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da!
si as fi o vedeta la otv laughing
glum.
cum sa renunt?
doamne adica tot ce am creeat pana acum e in zadar ...Sa sti ca nu e chiar asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA as renunta ati raspunde tie rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa nu renunt sa respir...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un foarte bun raspuns l-a dat A. Nici eu nu as renunta la ceea ce fac acum, Artizanat manual, in schimb mi-as lua o vacanta prelungita, un Turul Europei, si mi-as cumpara scule pentru a-mi usura munca...Asta pe de o parte, pe de alta parte mi-as indeplinii un vis : Echipament de alpinism vara iarna de la North Face! Original de la mama lui din SUA.Este evident ca m-as duce pana acolo sa il cumpar personal? Atunci v-ati prins...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as renunta la ceea ce fac acum.
Cred ca mi-as deschide o afacere cu ceea ce fac.

| luminita_6533 a răspuns:

De ce? ai castigat si nu stii ce sa faci?

| Powie a răspuns:

Da

Întrebări similare