| downtoearth a întrebat:

Daca ai mai avea doar o singura zi din viata, cum ai alege sa o traiesti, ai vrea sa retraiesti anumite momente din viata ta?
Fundaa pentru cel mai genial raspuns!

Răspuns Câştigător
| Holocaust a răspuns:

Sa retraiesc anumite momente? Nu.
Sa schimb anumite momente? Da.Dar la cum sunt eu, chiar daca as avea sansa...si chiar daca ar fi ultima zi din viata mea, probabil n-as face nimic.Asta's eu.I have no life.

9 răspunsuri:
| Diamantsacru a răspuns:

Pai...in primul rand m-as duce la persoana pe care o plac si as luao in brate, iar apoi ultimele clipe mi le-as petrece cu familia(niste momente de neuitat)... FUNDA?

| feraryyy78 a răspuns:

Sincer sa fiu as face toate lucrurile frumoase pe care nu le-am facut, dar din cauza ca am la dispozitie doar o zi nu prea poti sa faci multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face ce n-am indraznit niciodata sa fac, as spune celor pe care ii iubesc ca-i iubesc, as dona tot ce am saracilor, as sari cu parasuta as merge cu motocicleta prin munti sa ma plimb si as muri pe varful unui munte in blanda lumina a lunii.Dar tu?

| valentingb a răspuns:

Nu stiu. E destul de genial? Probabil mi-as cere scuze de la multi oameni, pentru ca am o lista lunga de regrete, mi-as petrece o jumatate de zi cu o fata frumoasa si daca tot mor...iau cu mine tot parlamentul. Bum! happy

| downtoearth explică (pentru anonim_4396):

Pai eu, as spune celor pe care i-am ranit, ca am facut-o cu un scop, as spune tutror oamenilor pe care nu-i suport ce cred despre ei, pentru ca oricum mor si nu mai au ce sa imi faca, si as manaca foarte multa ciocolata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru downtoearth):

laughing ciocolata poti manca oricand, ai grija ca-i afrodisiac

| supradozadenebunie5 a răspuns:

As cauta pestisorul de aur sa imi pun trei dorinte :
1-sa fiu nemuritoare atat eu cat si persoana iubita
2-toate rezervele de ciocolata din lume sa ti-o dea tie
3-sa imi aduca lampa lui Aladin

iar lui aladin i-as cere pestisorul de aur si tot asa...

| dominyksk a răspuns:

Mias aduna toti prieteni si as petrece ultimele clipe din viata cu ei, alaturi de prieteni te simti cel mai bine