Sa retraiesc anumite momente? Nu.
Sa schimb anumite momente? Da.Dar la cum sunt eu, chiar daca as avea sansa...si chiar daca ar fi ultima zi din viata mea, probabil n-as face nimic.Asta's eu.I have no life.
Pai...in primul rand m-as duce la persoana pe care o plac si as luao in brate, iar apoi ultimele clipe mi le-as petrece cu familia(niste momente de neuitat)... FUNDA?
Sincer sa fiu as face toate lucrurile frumoase pe care nu le-am facut, dar din cauza ca am la dispozitie doar o zi nu prea poti sa faci multe.
Nu stiu. E destul de genial? Probabil mi-as cere scuze de la multi oameni, pentru ca am o lista lunga de regrete, mi-as petrece o jumatate de zi cu o fata frumoasa si daca tot mor...iau cu mine tot parlamentul. Bum!
Pai eu, as spune celor pe care i-am ranit, ca am facut-o cu un scop, as spune tutror oamenilor pe care nu-i suport ce cred despre ei, pentru ca oricum mor si nu mai au ce sa imi faca, si as manaca foarte multa ciocolata
Nu stiu dar sigur ma uit aici http://www.cinemarx.ro/filme/One-Day-O-singura-zi-2424398.html
ciocolata poti manca oricand, ai grija ca-i afrodisiac
As cauta pestisorul de aur sa imi pun trei dorinte :
1-sa fiu nemuritoare atat eu cat si persoana iubita
2-toate rezervele de ciocolata din lume sa ti-o dea tie
3-sa imi aduca lampa lui Aladin
iar lui aladin i-as cere pestisorul de aur si tot asa...
Mias aduna toti prieteni si as petrece ultimele clipe din viata cu ei, alaturi de prieteni te simti cel mai bine
dianast întreabă: