Yeey iti place dbsk si shinee :X:X ador formatiile astea 2...
bun...il aleg pe hero. dc? pentru ca am vazut-o mie de clipuri pe youtube cu el.si e amuzant, frumos, are o voce nemaipomenita si e copilaros :X. a avut o viata grea si totusi a razbatut.[ in cazul in care nu stiai a fost adoptat ] iar temin e ff timid.desi are si el o groaza de calitati... dar nu e totusi genu meu.
tu pe care il preferi ?
Ce mi se pare dubios. ai poza cu hero si numele tau e onew... uh? ) iti place mai mult onew decat hero :-s? mie din shinee imi alce mai mult key dar tot hero e best ...
te uiti cumva si la ca- drame?
Logic, Hero Pe cine as putea alege) Orcum am poza cu el la profile. Nu stiu de ce il aleg pe el. Asa ca nu ma intreba. Eu sunt cu hero si o prietena cu taemin== Orcum cand l-am vazut in videoclipul mirotic nu imi placea de el ci ala cu cristalul cand i-am vazut poza, gata am ales Ma bucur ca ti cu Hero.
A nu onew, l-am auzit de la o prietena cand se uita la un videoclip si mi-a placut... Ce sa ii fac Desigur ca hero ramane pe primul loc pana imi schimb gusturile
Eu pe amandoi pentru ca hero este epic, are corp si vocea perfecta [doar cateva motive] iar taemin desi este cel mai mic din shinee si la inceput putea doar sa danseze acum pot sa spun ca are voce si ca incet incet il va intrece pe jonghyun + ca ii ador, miscarile de dans
Sunt de acord cu Criki... Taemin e chiar SUPER frumos, a o SUPER voce si danseaza SUPER tare
Normal ca il aleg pe Hero din DBSK. il aleg pentru ca arata bine si are calitati. si apropo era sa uit imi place fffffff mult cum canta.:*:*:*:*:X:X:X:X