O busola, o maceta si o duzina de chibrituri ...si o femeie (dar ea nu intra in categoria obiecte)
O barca de viteza, un tun si 5 tone de artificii in caz ca se strica barca si trebuie sa atrag atentie.
Un costum de zi cu zi, un prenlungitor pana acasa si laptopul cu toate accesoriile.
O barca ca sa pot scapa de pe insula, un laptop ca sa nu ma plictisesc si un telefon mobil ca sa sun la 112. Funda? Plssss!
Stiu eeeu! intrebarea asta ne-a pus-o profa de religie. raspunsul castigator era Biblia in 3 exemplare. Una pentru mancat, una pentru dat in cap si una pentru citit.
Telefonu nu l-as lua ca il iei degeaba. nu aveti semnal pe insula ba idiotilor ...
Mi-as lua prietenii cu mine.( aleg 3 dintre ei )
O bricheta ( sa fac focul ), o undita de pescuit ( sa pescuiesc ) si un ghid de supravietuire pe o insula pustie
In primul rand as lua o busola,apoi...o nava sau o barca si nu in ultimul rand...o coarda f groasa, sper ca ti'am fost de ajutor, funda?
1.Mi-as lua prietena cea mai buna.
2. Aparatul de fotografi.
3.Si un iaht cu vreo doi baieti draguti care sa ne serveasca!
In primul rind mi-as lua un vapor, macar si din rizina a, al doilea lucru ar fi o poza cu familia si ultimul lucru cred ca ar fi o iconita sau vreo rochie (sa am de schimb) cam asa.
Funda?
1.Un prieten
2.O canapea
3.Un televizor urias >evident avem si curent pe insula aia pustie, nu?
O perie [ ca sa pot sa ma imi mentin parul ] .
Un telefon.
Si. notebook.ul
. Pare ciudat dar asta as face eu .
Te pup
anonim_4396 întreabă:
Aştept întreabă: