Doamne chiar aveti probleme.mari de tot.vai ce te mai inspiri tu draga sadicutza din massul ala cu manelistii, ceva mai original nu esti in stare sa gasesti.si voi chiar va puteti numi oameni sa doriti moartea cuiva? si ce v-a facut justin? v-a batut? v-a furat? ce v-a facut? vad ca il urati mai rau ca pe basescu. daca nu va place muzica lui ok, nu va obliga nimeni sa ascultati, darasta nu va da dreptul sa il jigniti.acum parca vad ca imi dati stupid, dar asta-i adevarul
Justin Bieber ar face asta pentru publicitate
vin si eu, dar vreau chipsuri in loc de popcornXD
Eu Eu Eu Eu Eu! vreau bilete in primul rand! platesc si 1000 de euro! numa sa vad asta!
Mai bine mergem sa-l impingem de la geam ca sigur nu se arunca la nebunele de fane care il asteapta jos
Cum poti sa spui asa ceva? Sa te arunci tu de pe bloc nu Justin al meu. glumeam, evident. count me in.
Ba fratilor da ce tot aveti cu el?:O (si nu, nu sunt fan) dar serios acum de ce toata lumea il uraste? v-a facut ceva? v-a gresit cu ceva? v-a furat ceva? v-a injurat? ce v-a facut? Nu sunteti obligati sa ii ascultati muzica daca nu va place! Va dati seama ca nu ar fi ajuns asa faimos daca nu ar fi avut ceva special...adica vreau sa zic ca daca estifan JB esti catalogat ca fiind fraier, obsedat, etc.Eu nu sunt fan ptc nu-mi place muzica lui, nu are genul meu de melodii, dar asta nu inseamna ca stau acum sa-l injur pe toata siteurile! Tot voua va faceti rau! Ce credeti ca pe el il afecteaza cumva injuraturile si ura voastra? Credeti ca ii va scadea faima numai ptc il injurati voi? NU, pe el nu il afecteaza chestiile astea.singurii afectati sunteti VOI!