As participa la constructia piramidelor egiptene e un adevarat mister cum au reusit sa construiasca acele monumente fara niciun fel de tehnologie...
Nu este un eveniment istoric, dar as vrea sa vad casatoria parintilor mei si nasterea mea!
Razboiul troian si vrea sa-l intalnesc pe Ahile SAu pe Elene(in Iliada se spunea ca era cea mai frumoasa femeie din toata Grecia si as vrea sa vad cat de frumoasa poate fi ) Interesanta intrebare
La conceperea mea, vreau sa stiu daca parintii mei chiar si-au pus-o vreodata si ca nu's adoptata.
Cand a venit Iisus si ce a facut el, sa vad daca exista sau nu, si sa am si o camera de filmat...sa le dovedesc credinciosilor ca exista/nu exista. Ca asa daca n-ai dovezi, astia o cred pe a lor...creca nici cu dovezi nu o sa se opreasca din crezut.
Si in caz ca nu pot sa fac asta (prea mic intervalu de timp) m-as duce sa vad cum a aparut omu, care iar e legat de religie.
Formarea universului, Vinerea Neagra(cand au fost ucisi conducatorii ordinului Templierilor) Casatoria Mariei Antoaneta...Incidentul "Individual 11" si multe altele.
calinsocol00 întreabă:
Camarasan_Tudor_2000 întreabă:
Arimoshi întreabă: