Mai bine sa nu te mai gandesti la asa ceva... Tot ce ai face prin chestia asta e in defavoarea pisicii si isi va pierde simtul olfactiv. Deci mai bine nu te mai gandi la asta.
Iti spun sincer: nu vor mai creste! P. S. daca le tai, acea pisica isi va pierde mirosul si nu va mai prinde soricei sau alt ceva. Fudita?
Bine ca nu ai fkto pentru ca nu vor mai creste iar pisica nu va mai putea mirosi.Mustatile o ajuta extrem de mult. Fundita?
Eu am catel si am vazut ca si el are 2 fire asa ca pisica de genu ala, una intr-o parte alta in alta si cand il tund ii tai si alea de cand il am tot il tund eu si mereu a trebuit sa ii tund si alea 2 firicele sa fie in rand cu parul deci la catel i'a crescut. Dar nushdaca o fi ...la fel capisicile nu stiu :-ss nimic incearca ca nu se intampla nimic ''cred''
Nu le taia ca nu mai cresc si isi pierde si mirosul.Deci sa nu le tai. FUNDA
Nu este indicat acest lucru pentru ca misicuta ta nu va mai putea mirosi..asta rezuma ca animalutul tau nu va mai putea prinde soricei... fundita? imi face placere ca te-am ajutat
Nu stiu daca este adevarat sau nu ( cica daca tai mustatile unei pisici va muri )
Daca tai mustatile unei pisici ele nu vor mai creste, dar pisica NU-SI PIERDE MIROSUL, ci revine la un simt al mirosului mai putin dezvoltat si nu va mai reusi sa miroasa si sa-si dea seama de otrava! ea va mai putea prinde soareci chiar daca iai taiat mustatile!
eu am avut o pisica la 5 ani si fara sa stiu i-am taiat mustatile fiindaca mi se pareau prea lungi ( era siameza) apoi am dato la tara si a prins soareci(pe toti cei din pod) mult mai bine ca una careia nu i s-au taiat mustatile!