Cu cine ar accepta sa se casatoreasca cu mine asa pe nepregatite. Daca o gasesc eu pe aia care sa vrea sa se casatoreasca maine O IAU
Nu m-as casatori doar de dragul de-a intregi traditia.Ma casatoresc cand ma simt pregatita, cand ma va cere asa ca la carte, frumos, cu un inel mare care sa-mi ia mintile, nu m-as casatori asa pe nepusa masa.ci as face o nunta ca-n povesti cu vaste pregatiri si organizarea de exceptie.
Mihai, e dragut, dar nu mi se potriveste Mai incearca! Oricum ai fost simpatic tare Danke
Nu m-as casatori maine. Imi planuiesc nunta de cand sunt mica si inca nu am terminat dar asa, le plezneala, m-as marita cu cineva care ma iubeste ca pe ochii din cap!
Nu pot sa zic... e secret.ca e aici pe site...si mi-e rusine sa imi declar dragostea mea pentru ea... dar se stie ea, ca o iubesc din toata inima si e febletea mea
Cu baiatul de care sunt indragostita :X nu-mi trebuie altul asa ca fetelor un sfat [chiar daca nu are legatura cu intrebarea] decat nefericite si cu bani, mai bine fericite si sarace. lasa k averea poate veni pe parcurs. dar fericirea?
Cu aceeasi persoana cu care m-am casatorit cu ani in urma, nu asi da pasarea din mana pe cea din gard!
AnnA asta-i destul de bun? http://llfull.bidz.com/graphics/1/20/08/22.jpg
Marry me :))
Eu sincer nu m-as casatori...este o pierdere de timp sa stau in casa, ca sa fac curat sau sa gatesc...de aceea nu o sa ma casatoresc niciodata pentru ca eu vreau sa fiu mai libera si nu as face o prostie ca sexul niciodata...
Paula cati ani ai? daca nu esti maritata mai stai nu te marita acum.sa nu te mariti in graba ca e jale.
Cu fostul meu iubit cu care am fost 4 ani...si as face-o doar ca sa ma razbun pe el...sa il parasesc cum m-a parasit si el...si atat... da recunosc sunt o fire razbunatoare si i-as raspunde la fel poate intr-un mod mult mai dureros si mai costisitor (e vb totusi de o nunta)... dar la cat e de dulce razbunarea nu mai conteaza nimic altceva!