Sunt multe de facut Nu trebuie sa te plictisesti niciodata Cauta intodeauna ceva de facut Uite cateva idei :
-Iesi afara cu prietenii Asa nu te vei plictisi niciodata Sau daca e frig si nu ai cu cine iesi cheama o prietena la tine In 2 mai trece plictiseala
- Ajuto pe mama ta la curatenie...la mancare La ce are ea nevoie. Iti va trece plictiseala si se va bucura si mama ta
- Vizioneaza un film
-Compune poezi ( asta fac eu cand ma plictisesc )
- Asculta muzica Daca vrei poti chiar sa dansezi Putina miscare nu strica niciodata
-Mai raspunde pe TPU la intrebari
-Citeste o carte. Poate pare plictisitor dar dupa ce citesti putin va incepe sa iti placa Sau daca nu, poti citi o revista
-Vezi ce mai e pe la tv
- Deseneaza
- Invata la ceva
Gata cu plictiseala!
Citeste o carte, asculta muzica, uita. te la un film, iesi afara- plimba. te prin parc, singura sau cu o prietena, fa curatenie in casa, gateste sau prepara prajitura ta preferata. eu una mereu sunt pe fuga, chiar mi.ar placea sa am si eu timp libera, sa pot spune si eu: " off, ce ma plictisesc". cand o sa ai famile, copii, sau un servici incarcat iti va fi dor de perioada asta de plictiseala
Citeste o carte buna. Iti recomand "Crima si pedeapsa"(Dostoievski), "Ratiune si simtire"(Jane Austen), "Eugenie Grandette(Honore de Balzac).
Asculta muzica, deseneaza, suna un prieten/o prietena... Fa ce-ti place tie mai mult!
Joaca-te ceva pe net.
Inceraca sa vorbesti cu mai multe persoane pe mess(nu o sa te mai plictisesti)
Fa-ti temele)
Raspune/pune intrebarii pe TPU.
Sunt multe lucruri...
Eu una prefer sa citesc. Daca nu iti place sa citesti, iesi in oras, inscrie-te intr-o organizatie ceva, sunt destule si crede-ma ca e chiar frumos. Bafta
Asa patesc si eu de multe ori, mie imi place sa desenez si chiar ma pricep, deci asta e unul din lucrurile pe care le fac atunci cand mor de plictiseala. poti sa citesti bancuri pe netmie chiar imi place...sau sa iti pierzi vremea pe youtube
Buna!
Stiu cum e!
Niste muzica, un film, o iesire in parc, nu ar strica. Sa citesti o carte, fa sport, povesteste cu cineva, invata ceva ce ti-ar place, mai da un răspuns pe TPU, intra pe chat si eventual cauta 101 lucruri de facut de plictiseaa. Nu te sfatuiesc sa faci, dar cel putin te vei amuza.
Pa-pa!
Minim 30 de minute de miscare in aer liber! ca la televizor. daca stii engleza, fa-ti un blog si scrie in el
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: