| Bia2001 a întrebat:

Dau funda celui care spune primul cea mai haioasa intamplare a lui! cine o sa fie primul?

11 răspunsuri:
| Spex188 a răspuns:

Mi-a luat catelul mancarea de sub nas si am fost prins facand cu iubita sex.

| DutzuRazor a răspuns:

I-am varsat lu bunica 5 litri de lape in casa laughing)

| SimpleGirl408 a răspuns:

Mi s-a rupt cheia in usa si am rupt carligul de la geam ca sa intru in casa si exact atunci a cazut un ghiveci cu flori pe dinauntru... Totul s-a intamplat cand eram singura acasa. cand am intrat a trebuit sa inlocuiesc originala cu o copie, sa insurubez carligul din nou si sa pun pamantul din ghiveci inapoi [noroc ca ghiveciul era din plastic ] si, era sa uit, am scos bucatica de cheie care a ramas in usa cu o pila de unghii. laughing

| Hatelaw a răspuns (pentru SimpleGirl408):

laughing mama tare ti s-a intamplat

| Anonymous989 a răspuns:

Salut. Eram la scoala unde un coleg de-al meu a vomitat intr-o punga si a aruncat-o la gunoi. Altul a luat punga si a bagat-o in penarul unei fete si noi stateam acolo si ziceam : Sper sa nu se sparga. Apoi cand a inchis fermoarul s-a spart punga si se vedea cum iese... si am inceput sa radem toti ca niste prosti dupa care ne-a vazut profa de reliie ce am facut. Era numai chestie galbena pe masa si prin penar. A venit toata scoala la noi in clasa si a ras. Si profu a ras laughing E real. Funda? laughing Dar din pacate penarul fetei a trebuit aruncat la gunoi din cauza unei hemoragi cu boras sad Funda?

| Bia2001 explică:

Dau funda la 10 raspunsuri happy

| Dana2974 a răspuns:

Doi prieteni de ai mei, aveau o casuta din lemne si era inalta! eu m-am urcat pe ea si, am vazut ca scartie ceva! de frica am sarit de pe ea., si am cazut cu capul in zapada laughing =nu puteam sa mai respr laughing...

| xClementine a răspuns:

Ei, da, m-am ca.cat pe mine!

| Daniel_Ciubara_1993 a răspuns:

Neata la totibig grin Una din multele intimplari haiose ale vietii mele big grinbig grinbig grin Am fost cu un prieten la o discoteca din satul vecin. Am tras o chileala ca de sarbatori..in ziua ceia bunica taiase porcul si l-au pus in tinda. La o bucata de noapte dupa o chileala indelungata mi s-a facut foame....am intrat in tinda. Am facut mincarea si in fine usa a ramas deschisa... pina dimineata toti ciinii si pisicile din mahala erau prezente in tinda. pina dimineata au mincat tot porculbig grin

| seba1234 a răspuns:

Mam catarat pe dulap vara ca sa iau niste pantaloni scrti (era vara) stau 2 secunde si numa vad ca se rupe dulapu si trag o tranta de nu mai stiam cine sunt laughing)))

| єχcєєℓ a răspuns:

Am jucat in picioare gheozdanu unui coleg si diriga m-a pus sa il iau acasă să-l spăl.

Am intrat din greseala in toaleta fetelor si acolo era si domn director.

M-am ars cu fierul de călcat si acum am părul zburlit.

Odată mi-a căzut grindină in cap
(mda ce norocos sunt)

Odată eram in pat si tata mi-a aruncat mingea de basket in fată.

Am lipit colacul de WC al unui prieten cu scoci si cănd l-a apucat damblaua a facut sirioooaie de,, mocirlă,, pe jos(incă nu stie si sper să nu afle de la tine)

Am zis in clasă că iubesc scoala si dirigina mi-a dat o palmă(dusăă răăău)

Am călcat pe coada unei pisicii si am alunecat si am intrat până la brău in zăpadă

Cănd eram mai mic am luat nenumărate mingi in bot(ouch)
PS:S-a mai intamplat si acum 4 zile.

Am omorât o stelnită(crdeam că e moarta) am fost afară sa o arunc si s-a târăt pe mine si am inceput să tip.

Mi-am spart dintii când am măncat din mâncarea făcută de un coleg

La chiosc am dat cu capul de tavan si a cazut toată zăpada pe mine.

Tot la chiosc am alunecat după ce am călcat pe coada unui câinelaughing

Cu alte cuvinte:Am fost decernat Cel Mai Norocos Om Din România.