Mi s-a rupt cheia in usa si am rupt carligul de la geam ca sa intru in casa si exact atunci a cazut un ghiveci cu flori pe dinauntru... Totul s-a intamplat cand eram singura acasa. cand am intrat a trebuit sa inlocuiesc originala cu o copie, sa insurubez carligul din nou si sa pun pamantul din ghiveci inapoi [noroc ca ghiveciul era din plastic ] si, era sa uit, am scos bucatica de cheie care a ramas in usa cu o pila de unghii.
Salut. Eram la scoala unde un coleg de-al meu a vomitat intr-o punga si a aruncat-o la gunoi. Altul a luat punga si a bagat-o in penarul unei fete si noi stateam acolo si ziceam : Sper sa nu se sparga. Apoi cand a inchis fermoarul s-a spart punga si se vedea cum iese... si am inceput sa radem toti ca niste prosti dupa care ne-a vazut profa de reliie ce am facut. Era numai chestie galbena pe masa si prin penar. A venit toata scoala la noi in clasa si a ras. Si profu a ras E real. Funda? Dar din pacate penarul fetei a trebuit aruncat la gunoi din cauza unei hemoragi cu boras Funda?
Doi prieteni de ai mei, aveau o casuta din lemne si era inalta! eu m-am urcat pe ea si, am vazut ca scartie ceva! de frica am sarit de pe ea., si am cazut cu capul in zapada =nu puteam sa mai respr ...
Neata la toti Una din multele intimplari haiose ale vietii mele Am fost cu un prieten la o discoteca din satul vecin. Am tras o chileala ca de sarbatori..in ziua ceia bunica taiase porcul si l-au pus in tinda. La o bucata de noapte dupa o chileala indelungata mi s-a facut foame....am intrat in tinda. Am facut mincarea si in fine usa a ramas deschisa... pina dimineata toti ciinii si pisicile din mahala erau prezente in tinda. pina dimineata au mincat tot porcul
Mam catarat pe dulap vara ca sa iau niste pantaloni scrti (era vara) stau 2 secunde si numa vad ca se rupe dulapu si trag o tranta de nu mai stiam cine sunt )))
Am jucat in picioare gheozdanu unui coleg si diriga m-a pus sa il iau acasă să-l spăl.
Am intrat din greseala in toaleta fetelor si acolo era si domn director.
M-am ars cu fierul de călcat si acum am părul zburlit.
Odată mi-a căzut grindină in cap
(mda ce norocos sunt)
Odată eram in pat si tata mi-a aruncat mingea de basket in fată.
Am lipit colacul de WC al unui prieten cu scoci si cănd l-a apucat damblaua a facut sirioooaie de,, mocirlă,, pe jos(incă nu stie si sper să nu afle de la tine)
Am zis in clasă că iubesc scoala si dirigina mi-a dat o palmă(dusăă răăău)
Am călcat pe coada unei pisicii si am alunecat si am intrat până la brău in zăpadă
Cănd eram mai mic am luat nenumărate mingi in bot(ouch)
PS:S-a mai intamplat si acum 4 zile.
Am omorât o stelnită(crdeam că e moarta) am fost afară sa o arunc si s-a târăt pe mine si am inceput să tip.
Mi-am spart dintii când am măncat din mâncarea făcută de un coleg
La chiosc am dat cu capul de tavan si a cazut toată zăpada pe mine.
Tot la chiosc am alunecat după ce am călcat pe coada unui câine
Cu alte cuvinte:Am fost decernat Cel Mai Norocos Om Din România.
TraficantDeCocaCola întreabă:
Andy~~Black~~Underground~~Mafia întreabă:
Yurisa întreabă: