| Loveyourself a întrebat:

Dc inainte poate si acum aproape toti ziceau ca justin bieber este gay? cu ce motive? ce a facut? nu sunt fan JB dar doar asa din curiozitate:d

8 răspunsuri:
| Mefist0 a răspuns:

Nu a facut nimic, dar stii, multa lume nu il suporta si asa s-a nascut si acest zvon.

| Purgatoriu a răspuns:

Te-ai uitat vreodata la clipurile lui? La baby de exemplu care e cel mai gay clip ever? Si mai ales la cum arata si ce face?

| ThePoet a răspuns:

Pentru ca are o voce de baiat la care i-au taiat c o a i e l e.

| Acaikus a răspuns:

Salut! Nici eu nu sunt fan dar eu nu spun ca e gay sau ceva in genu astea sunt doar vorbe spuse de cei care nu-l sufera... e adevarat. nici eu nu-l sufar dar aici este si putina gelozie care la unii oameni a cam exagerat.

| mgtow a răspuns:

Fac misto de el doar ala e un pusti care are multe parale ca manelaru ala de ionut care nu are nici-o scoala si cu ajutorul lui tacsu a intrat in televiziune.

| InimaGingasha a răspuns:

Toti spun asa pentru ca s-au facut mici complicii la presa si au falsificat poze cu el ca este gay! Am mai vazut si eu ca a mai falsificat presa o poza si a falsificat un video precum el este doar un individ de la parnaie care a evadat recent si are 51 ani Justin Bieber :)) da sigur. Eu prima oara am crezut dar m-am uitat atent si nu e asa. [http://www.youtube.com/watch?v=auANHoHvt70] eu una nu cred. Sau acum se zvoneste in presa ca are un copil cu Selena Gomez! Adevarul este ca ei doi sunt impreuna dar nu au un copil :-j si faza cu Justin Bieber este "gay", toti baietii spun asa pentru ca prietenele lor sau iubitele lor il considera pe Justin un "dragut:X" si ei sunt doar gelosi! Pe mine nu ma intereseaza daca lumea spune : "uuah! esti fana Justin Bieber? :-&" Nu sunt innebunita dupa el dar imi place ca a ajuns o vedeta in toata lumea si merita! Sper ca ti-am fost de inteles si de ajutor >:D< :*. Funda? :o3 :)

| Kobamu a răspuns:

Este adevarat ca muzica pe care o face e oribila, dar oamenii exagereaza si inventeaza zvonuri.Mai folosesc si cuvantul "gay" ca o insulta, chiar daca pe unii i-ar putea deranja.Doar pentru ca un baiat e mai feminin sau o fata e "tomboy" nu inseamna ca sunt homosexuali/lesbiene.

| byka1986 a răspuns (pentru Kobamu):

Ai dreptate. totusi, bieber e gay

Întrebări similare