Rrrr...eu as vrea puterea de a lua toate puterile tuturor mai ales pe a ta...
Eu as vrea sa citesc gandurile si sa misc obiectele din jurul meu cu puterea mintii
Pai...sunt atat de multe. in primul rand, as vrea sa fiu invizibila, si indetectabila, ca sa zic asa. sau sa pot citi gandurile oamenilor. apoi sa ma pot teleporta. aaa, si sa pot face un om sa spuna "da", doar uitandu-ma in ochii lui.
Cel mai mult mi-as dori sa calatoresc in timp sa merg oriunde in viitor sau oriunde in trecut...cate as putea schimba asa; imi si imaginez cum as putea schimba intreaga istorie(in bine, desigur) doar bagand niste strambe, fara ca macar cineva sa stie...as fi putut face ceva sa fim si noi mai importanti pentru aceasta lume. O alta putere pe care as vrea sa o am ar fi sa-i fac pe oameni sa gandeasca cum vreau eu, asa sigur ar fi pace si Pamantul ar fi un loc extraordinar.Si o alta putere ar fi aceea de a muta obiectele din jur cu puterea mintii, dar daca le-as avea, as vrea sa fie un secret, pe care sa-l stiu doar eu, asa ar fi cel mai bine.
Puterea de a crea si controla toate elementele descoperite si nedescoperite din intrg universul material asta insemnand sa ma pot transforma si eu in ce element vreau...adica sa pot calatori ca fulgeru sa pot curata planeta asta de noi mustele care traim acolo o amarata viata de maxim 130 ani si daca ar fi 1 miliard de ani tot una ar fi cand mori pierzi totul...vas usura suferinta daca vas omora acum