anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand eram mica m-a pasionat limba engleza avand 10 pe linie mereu.Chestia e ca vreau s-o invat mai bine, sa stiu sa vorbesc fluent si sa pronunt corect cuvintele. Care e cea mai usoara metoda sa inveti bine engleza din toate punctele de vedere? Am nevoie sa fac asta pentru ca vreau sa fac un tour prin Londra peste cativa ani, daca am noroc poate ma mut acolo.

Răspuns Câştigător
| ale28bz a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa pleci in Regatul Unit cu o bursa, sau sa iti gasesti un job intr-o tara in care se vorbeste engleza, nu trebuie sa stii foarte bine sa vorbesti sau sa scrii, inveti pe parcurs. degeaba citesti si asculti cursuri online, sunt expresi pe care nu ai sa le auzi niciodata pana nu intri in contact cu originea, asa ca daca vrei sa ajungi la un nivel inalt va trebui sa iei lecti de la cei ce stiu cu adevarat engleza, in functie de cati ani ai, ti-as recomanda site-urile de socializare unde se scrie si se vorbeste engleza, iti faci prieteni comunici si inveti, mai simplu de atat nu se poate. Gresit sa crezi ca poti invata engleza la un nivel avansat de la tv. dilmele te pot ajuta sa inveti engleza cat sa nu te ratacesti in New York

9 răspunsuri:
| dana1407 a răspuns:

Din filme, jocuri. etc. Sau cauta cursuri online happy (din-alea cu teste, lectii, alte prostii happy )

| sparky34 a răspuns:

Cea mai usoara metoda sa inveti bine engleza este repeti zilnic cuvinte cu voce tare ca sa iti formezi pronuntia, si sa inveti gramatica.Bafta!

| Seby90 a răspuns:

MMORPG. Un singur cuvant.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Eu iti sugerez sa vorbesti cat mai mult posibil si sa incorporezi putina engleza in tot ce faci.Te poti juca jocuri multiplayer, poti sa vorbesti pe site-uri gen Omegle, eu una am la scoala in fiecare an cursuri de engleza care dureaza 2 saptamani si in care, in fiecare zi, faci diferite activitati sau dai dezbateri cu studenti de facultate veniti din Scotia(programul se numeste SCROLL cred) care nu stiu o boaba de romana, ceea ce te forteaza sa porti conversatiile in engleza.
Te ajuta mult si cititul, deoarece ajungi sa repeti cuvintele in gand si asa stii sa le pronunti mai bine.
Eu una am ajuns sa gandesc in engleza, si ma trezesc des uitand traducerea unor cuvinte din engleza in romanalaughing)
Si chiar daca nu pronunti totul corect, nu-ti face griji! Atata timp cat va intelegeti unul pe altul si legi propozitii coerente, nu o sa-i pese nimanui ca pui accentul pe litera gresita sau pronunti "ch"-ul din church ca "ș" laughing

| Sooorin a răspuns:

You should speak more in english, that will help you a lot, improving your accent and finding new words, but you can start this by speaking with people on websites with the webcam or playing international games or... have a trip in a foreign country, to enter in contact with new people happy

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru ale28bz):

Pai sunt clasa a 12. Deci dupa ce termin vreau sa fac facultatea de limbi straine apoi poate reusesc sa-mi gasesc un job pe acolo...Asta imi doresc.

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru Seby90):

Ha ha ha. Am jucat metin aproape 2 ani pe ro, deci mi-a fost si ala de folos la cevahappy

| Seby90 a răspuns (pentru AlissonPadalecki):

Aaa nu, mizeria aia nu poate fi clasificata ca MMO, plus, ai jucat pe ro, adica se vb limba romana, in afara de injurii si insulte nu ai invatat nimic laughing.

On the other hand, ai fi putut invata pe un server international. Comunitatile internationale care prefera limba engleza devin foarte susceptibil in privinta greselilor gramaticale, si de obicei, daca gresesti o data un cuvant, sau un verb... dupa cum pun ei problema, a doua oara vei fi cu siguranta pregatita sa scrii corect.

In privinta accentului si obisnuintei cu oralitatea limbii, la fel, join a community and speak in english happy.

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru Seby90):

Deci...jocul era in limba engleza dar ii spuneam ro pentru ca, cresteai foarte greu pe langa cele private la care de obicei incepi de la nv 30 si fac 80 instantaneu. Am avut conturi si pe privat si pe ro dar toate erau in limba engleza. Nu mai joc de mult deci nu mai imi aduc aminte asa bine cum era cu astea dar stiu sigur ca erau in engleza. happy