anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand sunt membru TPU am observat ca am o mai buna expresie atat in scriere cat si in comunicarea verbala. Si parca sunt si mai vesel si mai amuzant. Voua cum vi se manifesta experienta de pe PTU si ce anume ati deprins?

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Este un site unde oamenii se manifesta, se ajuta, recomanda, fiecare se exprima liber si impartaseste din experienta sa si altora, cu rabdare, umor, in functie de abilitatile sale, experienta de viata, de temperament si de pregatirea sa... e pentru toti si toti sunt pentru oameni... cel putin asa se dorestehappy Ma bucur ca te ajuta, la cat mai multe impliniri si imbunatatirihappy

53 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Si mie imi place foarte mult acest site.happyAm invatat multe lucruri si nu mai am timp de plictiseala.happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Datorita TPU am devenit in fiecare seara dependenta de calculator, am invatat sa ma culc la ore mici 1, 00-2, 00.Asta nu ma oboseste din contra ma relaxeaza, concluzia e ca ma simt bine alaturi de voi.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Exteprienta de pe "PTU" laughing e una placuta.Altfel nu mi-as mai petrece timpul liber aici. Nu pot sa zic neaparat ca am invatat ceva anume....in schimb...nu ma asteptam sa pot discuta atat de deschis cu niste oameni ce mi-ar putea fi parinti.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Asa e Bro...ma bucur ca am dat de voi big hug big grin

lolita
| lolita a răspuns:

Am intalnit baieti care mi-au frant inima;(.
este o experienta foarte placuta, in fiecare zi invat lucruri noi, si am observat ca ste o metoda eficienta antistres. happy

lolita
| lolita a răspuns:

Emil, te simti cu musca pe caciula?

lolita
| lolita a răspuns:

Bro si tu te numeri printe cei care mi-au frant-o laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Mai carcotasule da multe mai stii tu? laughing mi-ai stricat aici vrajeala cu baietii astia, nu o sa te iert.

lolita
| lolita a răspuns:

Lasa ca tu o dorersti doar pe MoonY, si u vreau sa ma iau la cearta cu ea.big grin

| ioanaa a răspuns:

Experienta pe TPU este una placuta, am "cunoscut" oameni care sunt destepti si sufletisti aici, mi-au devenit dragi si acum sunteti toti o "mica parte din viata mea". va pup tongue

| ioanaa a răspuns:

@emil : nu trebuie sa fie decat el insusi. ti se pare prea mult? big grin

| ioanaa a răspuns:

@emil : ma bucur daca gandesti asa. un pupic, pentru ca meriti.

| ioanaa a răspuns:

@emil : poti veni primul, si-asa nu sta nimeni la rand. Si in felul asta, poate primesti mai multi pupici si pentru cei care ar fi trebuit sa fie la coada laughing

| ioanaa a răspuns:

Da Bro. ce-am facut? big grin

| ioanaa a răspuns:

Bro, eu niciodata nu am uitat de tine, dar inca nu ai aparusesi ca sa iti fi dat si tie pupic tongue Daca il primesti mai tarziu, e ok? :d

| ioanaa a răspuns:

Da Bro?

| anonim a răspuns:

Sa inteleg ca numai atata poti? imposibil! iar eu care credeam ca limitele tale sunt nebanuite...,rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@lolita-pai hai sa ne intelegem.baietii aceia care ti-au frant inima sunt de aici de pe TPU? si daca sunt de aici, cum poti sa mai afirmi ca ai experiente placute? masochista mica!rolling on the floor tongue

| anonim a răspuns:

Salut carcotasule-si ce dor mi-a fost..., abia asteptam sa te intorci, stiam eu ca nu ma lasi sa ma plictisesc aici, si ca ai sa-mi mai oferi cateva subiecte amuzante.chiar nu prea mai aveam de cine sa ma ''iau''. bine ai revenit!rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@lolita-nu am de ce sa ma simt asa, deoarece tocmai ti-am declarat dragostea mea, iar tu..., nerecunoscatoare mica ce esti, te joci cu inima mea.tongue

| anonim a răspuns:

@bro-ai grija cu lolita ca se indragosteste repede, si unde mai pui ca este si frumoasa.sa nu ii fangi si tu inima mai tarziu.laughing

| anonim a răspuns:

@bro-sa stii ca ai pus-o. te-a luat lolita in colimator ca si pe mine.acum trebuie sa-i alini durerea din suflet in fiecare zi.si ce placut este...,rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@lolita-asa lolita, ca nu vreau sa te mai impart si cu altii.tongue

| anonim a răspuns:

@oana-oana, te rugam sa astepti sa-ti vina randul ca te vom iubi si pe tine, insa cerintele sunt mari, si suntem numai doi, eu si bro.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@bro-nici nu stii la ce suplicii te va supune.iti spun eu.insa este atat de placut..., ca este imposibil sa o uiti.rolling on the floorasa-i lolita?tongue

| anonim a răspuns:

@ioana-''o mica parte din viata ta'', interesant, insa am si eu o mica nedumerire, pentru a deveni ''cea mai importanta parte din viata ta'', ce anume trebuie sa faca un baiat.tongue

| anonim a răspuns:

@ioanaa-nimic nu este prea mult cand doresti sa ajungi la inima unei fete
@oana-primul pas l-ai facut, ne-ai adaugat la prieteni, insa sa stii ca nu te trecem in fata.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@ioanaa-multumesc pentru pupic, insa trebuie sa-mi astept randul sa-l primesc, sau pot intra in fata?rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@ioanaa-deja incep sa simt cum atrag invidia celorlalti de aici.laughing