anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand sunt membru TPU am observat ca am o mai buna expresie atat in scriere cat si in comunicarea verbala. Si parca sunt si mai vesel si mai amuzant. Voua cum vi se manifesta experienta de pe PTU si ce anume ati deprins?

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Este un site unde oamenii se manifesta, se ajuta, recomanda, fiecare se exprima liber si impartaseste din experienta sa si altora, cu rabdare, umor, in functie de abilitatile sale, experienta de viata, de temperament si de pregatirea sa... e pentru toti si toti sunt pentru oameni... cel putin asa se dorestehappy Ma bucur ca te ajuta, la cat mai multe impliniri si imbunatatirihappy

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma scuzati, m-am grabit sa scriu : Exprimare nu expresie.

| anonim a răspuns:

Sa inteleg ca numai atata poti? imposibil! iar eu care credeam ca limitele tale sunt nebanuite...,rolling on the floor

lolita
| lolita a răspuns:

Am intalnit baieti care mi-au frant inima;(.
este o experienta foarte placuta, in fiecare zi invat lucruri noi, si am observat ca ste o metoda eficienta antistres. happy

| anonim a răspuns:

@lolita-pai hai sa ne intelegem.baietii aceia care ti-au frant inima sunt de aici de pe TPU? si daca sunt de aici, cum poti sa mai afirmi ca ai experiente placute? masochista mica!rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut emil. ti-a fost dor de minelaughing? I am happy to see you!

lolita
| lolita a răspuns:

Emil, te simti cu musca pe caciula?

| anonim a răspuns:

Salut carcotasule-si ce dor mi-a fost..., abia asteptam sa te intorci, stiam eu ca nu ma lasi sa ma plictisesc aici, si ca ai sa-mi mai oferi cateva subiecte amuzante.chiar nu prea mai aveam de cine sa ma ''iau''. bine ai revenit!rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@lolita-nu am de ce sa ma simt asa, deoarece tocmai ti-am declarat dragostea mea, iar tu..., nerecunoscatoare mica ce esti, te joci cu inima mea.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mă bucur că are un efect pozitiv asupra ta TPU.
Este o experiență plăcută și utilă în același timp.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi mai mereu cand intervine un subiect in clasa despre ceva ce am vazut pe TPU stiu. dar de obicei afli lucruri noi fara sa vrei, amuzamentul ni-l da...emil...si...Bro...si altiihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lolita... cine ti-a frint inima? big grin happy

lolita
| lolita a răspuns:

Bro si tu te numeri printe cei care mi-au frant-o laughing

| anonim a răspuns:

@bro-ai grija cu lolita ca se indragosteste repede, si unde mai pui ca este si frumoasa.sa nu ii fangi si tu inima mai tarziu.laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Si mie imi place foarte mult acest site.happyAm invatat multe lucruri si nu mai am timp de plictiseala.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lolita nu are cum sa aiba inima franta ca stiu sigur ca am citit undeva pe TPU ca ar fi impreuna cu un Spaniol care ia furat inima si ii place acolo in Spaniahappy. Deci Lolita ai amant pe TPU si nu ne spui si noua?

lolita
| lolita a răspuns:

Mai carcotasule da multe mai stii tu? laughing mi-ai stricat aici vrajeala cu baietii astia, nu o sa te iert.

| anonim a răspuns:

@bro-sa stii ca ai pus-o. te-a luat lolita in colimator ca si pe mine.acum trebuie sa-i alini durerea din suflet in fiecare zi.si ce placut este...,rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CE sa fac Lolita nu imi place sa fiu lasat in urmalaughing da ce eu nu pot fi amantul taurolling on the floor?

lolita
| lolita a răspuns:

Lasa ca tu o dorersti doar pe MoonY, si u vreau sa ma iau la cearta cu ea.big grin

| anonim a răspuns:

@lolita-asa lolita, ca nu vreau sa te mai impart si cu altii.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

My God, lolita ti-am spus ca sint timid big grin blushing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aha...deci va iubiti fara mine, nu? va spun eu lu' mamacrying

pupimik
| pupimik a răspuns:

Exteprienta de pe "PTU" laughing e una placuta.Altfel nu mi-as mai petrece timpul liber aici. Nu pot sa zic neaparat ca am invatat ceva anume....in schimb...nu ma asteptam sa pot discuta atat de deschis cu niste oameni ce mi-ar putea fi parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pupimik sint oameni maturi cu sufelt tinar si minte deschisa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oana, toti sintem prieteni, faci parte din gasca happy
Emil m-a luat in colimator pentru ca sint ticalos si vrea sa ma chinuie si pe urma sa-mi fringa si ea inima laughing

| anonim a răspuns:

@oana-oana, te rugam sa astepti sa-ti vina randul ca te vom iubi si pe tine, insa cerintele sunt mari, si suntem numai doi, eu si bro.rolling on the floor

pupimik
| pupimik a răspuns:

Asa e Bro...ma bucur ca am dat de voi big hug big grin

| anonim a răspuns:

@bro-nici nu stii la ce suplicii te va supune.iti spun eu.insa este atat de placut..., ca este imposibil sa o uiti.rolling on the floorasa-i lolita?tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce tare raspuns de la emil catre oana: "lasa ca o sa te iubim si pe tinelaughing, Acum e criza de baieti dar o sa ai si tu sanse, oana sa fi iubitahee hee

| ioanaa a răspuns:

Experienta pe TPU este una placuta, am "cunoscut" oameni care sunt destepti si sufletisti aici, mi-au devenit dragi si acum sunteti toti o "mica parte din viata mea". va pup tongue