anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand sunt membru TPU am observat ca am o mai buna expresie atat in scriere cat si in comunicarea verbala. Si parca sunt si mai vesel si mai amuzant. Voua cum vi se manifesta experienta de pe PTU si ce anume ati deprins?

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Este un site unde oamenii se manifesta, se ajuta, recomanda, fiecare se exprima liber si impartaseste din experienta sa si altora, cu rabdare, umor, in functie de abilitatile sale, experienta de viata, de temperament si de pregatirea sa... e pentru toti si toti sunt pentru oameni... cel putin asa se dorestehappy Ma bucur ca te ajuta, la cat mai multe impliniri si imbunatatirihappy

53 răspunsuri:
| anonim a răspuns:

@ioana-''o mica parte din viata ta'', interesant, insa am si eu o mica nedumerire, pentru a deveni ''cea mai importanta parte din viata ta'', ce anume trebuie sa faca un baiat.tongue

| ioanaa a răspuns:

@emil : nu trebuie sa fie decat el insusi. ti se pare prea mult? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc carcotasule, sa stii ca sunt iubita, foarte mult de prietenul meuhappysi...emil...cam cate fete aveti voi in lista u si Bro? nu de alta, dar sa stiu cand sa-mi fac aparitialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa cititi drama:eram eu pe site, ma uitam pe raspunsurile de la intrebarea asta si ma gandesc eu sa dau la prieteni(la mine) si ce sa vedeti nu ii aveam pe Bro si emilsadbaieti, v-am trimis cererea de pritenielaughing

| anonim a răspuns:

@ioanaa-nimic nu este prea mult cand doresti sa ajungi la inima unei fete
@oana-primul pas l-ai facut, ne-ai adaugat la prieteni, insa sa stii ca nu te trecem in fata.rolling on the floor

| ioanaa a răspuns:

@emil : ma bucur daca gandesti asa. un pupic, pentru ca meriti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc carcotasule,sa stii ca sunt iubita,foarte mult de prietenul meuhappysi....emil....cam cate fete aveti voi in lista u si Bro?nu de alta,dar sa stiu cand sa-mi fac aparitialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oana daca toate fetele ar fi niste ingerasi goli, asa ca tine, atunci toti baietii ar fi niste dracusorilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa cititi drama:eram eu pe site,ma uitam pe raspunsurile de la intrebarea asta si ma gandesc eu sa dau la prieteni(la mine) si ce sa vedeti nu ii aveam pe Bro si emilsadbaieti,v-am trimis cererea de pritenielaughing

| anonim a răspuns:

@ioanaa-multumesc pentru pupic, insa trebuie sa-mi astept randul sa-l primesc, sau pot intra in fata?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oana, sincer am ramas surprins, eu credeam ca esti in lista mea. Vina mea ca nu am verificat si nu te-am adaugat big grin happy

| ioanaa a răspuns:

@emil : poti veni primul, si-asa nu sta nimeni la rand. Si in felul asta, poate primesti mai multi pupici si pentru cei care ar fi trebuit sa fie la coada laughing

| anonim a răspuns:

@ioanaa-deja incep sa simt cum atrag invidia celorlalti de aici.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa no talking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

no talking

| ioanaa a răspuns:

Da Bro. ce-am facut? big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Datorita TPU am devenit in fiecare seara dependenta de calculator, am invatat sa ma culc la ore mici 1, 00-2, 00.Asta nu ma oboseste din contra ma relaxeaza, concluzia e ca ma simt bine alaturi de voi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa m-ai uitat X-(

| alexam a răspuns:

In doar 5 zile atata schimbare la tine? laughing Eu am intrat aici din curiozitate, si vreau sa ajut, sa ma amuz, sau sa vad cum si ce mai gandeste lumea, in general. Comunicarea a fost mereu un punct forte al meu ( sper eu! )! big grin

| ioanaa a răspuns:

Bro, eu niciodata nu am uitat de tine, dar inca nu ai aparusesi ca sa iti fi dat si tie pupic tongue Daca il primesti mai tarziu, e ok? :d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa happy

| ioanaa a răspuns:

Da Bro?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu ca romania e o tara condusa in turma dar var rog frumos sa va spuneti ce aveti de spus pe alta pagina pentru ca deviati de la subiect. Va multumesc!