Este un site unde oamenii se manifesta, se ajuta, recomanda, fiecare se exprima liber si impartaseste din experienta sa si altora, cu rabdare, umor, in functie de abilitatile sale, experienta de viata, de temperament si de pregatirea sa... e pentru toti si toti sunt pentru oameni... cel putin asa se doreste Ma bucur ca te ajuta, la cat mai multe impliniri si imbunatatiri
@ioana-''o mica parte din viata ta'', interesant, insa am si eu o mica nedumerire, pentru a deveni ''cea mai importanta parte din viata ta'', ce anume trebuie sa faca un baiat.
@ioanaa-nimic nu este prea mult cand doresti sa ajungi la inima unei fete
@oana-primul pas l-ai facut, ne-ai adaugat la prieteni, insa sa stii ca nu te trecem in fata.
@ioanaa-multumesc pentru pupic, insa trebuie sa-mi astept randul sa-l primesc, sau pot intra in fata?
@emil : poti veni primul, si-asa nu sta nimeni la rand. Si in felul asta, poate primesti mai multi pupici si pentru cei care ar fi trebuit sa fie la coada
Datorita TPU am devenit in fiecare seara dependenta de calculator, am invatat sa ma culc la ore mici 1, 00-2, 00.Asta nu ma oboseste din contra ma relaxeaza, concluzia e ca ma simt bine alaturi de voi.
In doar 5 zile atata schimbare la tine? Eu am intrat aici din curiozitate, si vreau sa ajut, sa ma amuz, sau sa vad cum si ce mai gandeste lumea, in general. Comunicarea a fost mereu un punct forte al meu ( sper eu! )!
Bro, eu niciodata nu am uitat de tine, dar inca nu ai aparusesi ca sa iti fi dat si tie pupic Daca il primesti mai tarziu, e ok? :d
rocky26 întreabă: