anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand sunt membru TPU am observat ca am o mai buna expresie atat in scriere cat si in comunicarea verbala. Si parca sunt si mai vesel si mai amuzant. Voua cum vi se manifesta experienta de pe PTU si ce anume ati deprins?

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Este un site unde oamenii se manifesta, se ajuta, recomanda, fiecare se exprima liber si impartaseste din experienta sa si altora, cu rabdare, umor, in functie de abilitatile sale, experienta de viata, de temperament si de pregatirea sa... e pentru toti si toti sunt pentru oameni... cel putin asa se dorestehappy Ma bucur ca te ajuta, la cat mai multe impliniri si imbunatatirihappy

54 răspunsuri:
| alexam a răspuns:

In doar 5 zile atata schimbare la tine? laughing Eu am intrat aici din curiozitate, si vreau sa ajut, sa ma amuz, sau sa vad cum si ce mai gandeste lumea, in general. Comunicarea a fost mereu un punct forte al meu ( sper eu! )! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma scuzati, m-am grabit sa scriu : Exprimare nu expresie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut emil. ti-a fost dor de minelaughing? I am happy to see you!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mă bucur că are un efect pozitiv asupra ta TPU.
Este o experiență plăcută și utilă în același timp.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi mai mereu cand intervine un subiect in clasa despre ceva ce am vazut pe TPU stiu. dar de obicei afli lucruri noi fara sa vrei, amuzamentul ni-l da...emil...si...Bro...si altiihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lolita... cine ti-a frint inima? big grin happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lolita nu are cum sa aiba inima franta ca stiu sigur ca am citit undeva pe TPU ca ar fi impreuna cu un Spaniol care ia furat inima si ii place acolo in Spaniahappy. Deci Lolita ai amant pe TPU si nu ne spui si noua?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CE sa fac Lolita nu imi place sa fiu lasat in urmalaughing da ce eu nu pot fi amantul taurolling on the floor?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

My God, lolita ti-am spus ca sint timid big grin blushing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aha...deci va iubiti fara mine, nu? va spun eu lu' mamacrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pupimik sint oameni maturi cu sufelt tinar si minte deschisa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oana, toti sintem prieteni, faci parte din gasca happy
Emil m-a luat in colimator pentru ca sint ticalos si vrea sa ma chinuie si pe urma sa-mi fringa si ea inima laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce tare raspuns de la emil catre oana: "lasa ca o sa te iubim si pe tinelaughing, Acum e criza de baieti dar o sa ai si tu sanse, oana sa fi iubitahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc carcotasule, sa stii ca sunt iubita, foarte mult de prietenul meuhappysi...emil...cam cate fete aveti voi in lista u si Bro? nu de alta, dar sa stiu cand sa-mi fac aparitialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa cititi drama:eram eu pe site, ma uitam pe raspunsurile de la intrebarea asta si ma gandesc eu sa dau la prieteni(la mine) si ce sa vedeti nu ii aveam pe Bro si emilsadbaieti, v-am trimis cererea de pritenielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc carcotasule,sa stii ca sunt iubita,foarte mult de prietenul meuhappysi....emil....cam cate fete aveti voi in lista u si Bro?nu de alta,dar sa stiu cand sa-mi fac aparitialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oana daca toate fetele ar fi niste ingerasi goli, asa ca tine, atunci toti baietii ar fi niste dracusorilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa cititi drama:eram eu pe site,ma uitam pe raspunsurile de la intrebarea asta si ma gandesc eu sa dau la prieteni(la mine) si ce sa vedeti nu ii aveam pe Bro si emilsadbaieti,v-am trimis cererea de pritenielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oana, sincer am ramas surprins, eu credeam ca esti in lista mea. Vina mea ca nu am verificat si nu te-am adaugat big grin happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa no talking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

no talking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa m-ai uitat X-(

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu ca romania e o tara condusa in turma dar var rog frumos sa va spuneti ce aveti de spus pe alta pagina pentru ca deviati de la subiect. Va multumesc!