Bună.
Pune-o și pe luciul apei să vezi că tot la fel este, este vorba de reflexia imaginii (imagine în oglindă).
Inscripția de pe mașina poliției (capotă față), ca să o poți citi, apelezi la oglindă ca să vizualizezi corect.
Pa, pa.
Ce clasa esti? daca ai fi fost atenta la scoala ai fi invatat ca este regula reflexiei care arata totul invers daca nu esti inca clasa a 7a a 8a o sa inveti cand vei ajunge acolo :** da si tu o funda
Reflexie - adica de exemplu "]" daca este reflectat va arata asa "[". (ceva de genu')
O sa incerc sa explic mai babeste.
Daca ai observat, atunci cand te uiti in oglinda totul e invers( stanga e dreapta oglinzii si vice versa). Mai pe romaneste in oglinda totul se vede invers... e vorba de reflexie, cum spunea thelordoftime.
Pentru ca tu stai in fata oglinzii si cand ridici mana dreapta ea o reflecta si o ridica pe stanga
Nu pe bune? Dai cel mai tampit raspuns posibil si ceri funda! Daca ar fi intrebat de ce bem apa tu ai fi raspuns ca bei apa de sete nu sa hidratezi organismul!
Probabil cel mai tampit raspuns l -ai dat tu deja
Dar eu nu cersesc funda pentru ca nu ma hranesc cu funde si like-uri pe facebook ca altii!
N-am cerut like-uri, nu cersesc funde. Poti sa crezi ce vrei, probil la ce poze ai pe FB, nici cersitul nu mei merge.
Nici nu stii cum ma cheama sa imi verifici profilul de FB! Daca esti asa limitata sa "presupui" ce poze am pe Fb mai bine taci!