| HermioneLove a întrebat:

De ce atunci cand pui o revista/carte in fata unei oglinzi scrisul apare invers? thinking

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pune-o și pe luciul apei să vezi că tot la fel este, este vorba de reflexia imaginii (imagine în oglindă).
Inscripția de pe mașina poliției (capotă față), ca să o poți citi, apelezi la oglindă ca să vizualizezi corect.
Pa, pa.

16 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Dilema bunicutei sexy...

| Dracuqe a răspuns:

Ca e ca si cum ar fi cineva in locul tau care iti prezinta un caiet.

| thelordoftime a răspuns:

De reflexie ai auzit?

| FcSb_Marius_1997 a răspuns:

Ce clasa esti? daca ai fi fost atenta la scoala ai fi invatat ca este regula reflexiei care arata totul inverswinking daca nu esti inca clasa a 7a a 8a o sa inveti cand vei ajunge acolo :** da si tu o funda

| PamyLove a răspuns:

Reflexie - adica de exemplu "]" daca este reflectat va arata asa "[". (ceva de genu')

| andreyusnice a răspuns:

O sa incerc sa explic mai babeste.
Daca ai observat, atunci cand te uiti in oglinda totul e invers( stanga e dreapta oglinzii si vice versa). Mai pe romaneste in oglinda totul se vede invers... e vorba de reflexie, cum spunea thelordoftime.

| puffii548 a răspuns:

Pentru ca tu stai in fata oglinzii si cand ridici mana dreapta ea o reflecta si o ridica pe stanga

| Andreeaaaaaaaaa a răspuns:

Si tu apari invers=> ai cartea apare invers. Funda? puppy dog eyes

| HermioneLove explică (pentru FcSb_Marius_1997):

Sunt clasa a 6 big grin

| thelordoftime a răspuns (pentru Andreeaaaaaaaaa):

Nu pe bune? Dai cel mai tampit raspuns posibil si ceri funda! Daca ar fi intrebat de ce bem apa tu ai fi raspuns ca bei apa de sete nu sa hidratezi organismul!

| DanielaGroza a răspuns:

Regula reflectiei care arate totul inverswinking

| Andreeaaaaaaaaa a răspuns (pentru thelordoftime):

Probabil cel mai tampit raspuns l -ai dat tu deja big grin

Dar eu nu cersesc funda pentru ca nu ma hranesc cu funde si like-uri pe facebook ca altii!

| Andreeaaaaaaaaa a răspuns (pentru thelordoftime):

N-am cerut like-uri, nu cersesc funde. Poti sa crezi ce vrei, probil la ce poze ai pe FB, nici cersitul nu mei merge.

Nici nu stii cum ma cheama sa imi verifici profilul de FB! Daca esti asa limitata sa "presupui" ce poze am pe Fb mai bine taci!

Întrebări similare