Si pe mine de multe ori ma iritau luptele alea de vreo 15 episoade, mai ales la inceput sau momentele in care repetau amintirile (flashbacks) de vreo 20 de ori de-a lungul anime-ului. Insa peste un timp imi placea faptul ca era aproape tot lungit, pentru ca nu voiam ca Naruto sa se termine niciodata T_T
Mi-a placut foarte mult prima seria, mai ales ca a venit intr-un moment cand Romania era la inceputuri cu desenele animate. Mi s-a parut un desen reusit, poate putin cam violent pentru niste copii sunt 12 ani, dar avand in vedere ce desene sunt in ziua de azi...
Eu vorbesc la general, nu inteleg diferenta dintre cele doua. Ambele sunt o prostis.
Păi prima serie adică Naruto este puțin nașpa. Dar Shippuden e mai bun. Naruto vine din Kanoha. Vine înapoi dintr-un antrenament lung cu maestrul său. Cum vine are necazuri. Dorește să-l readucă pe Sasuke de partea binelui. Dar e o organizație numită Akatsuki. Care vânează Jinchuuriki. Gaara lordul Kazekage e răpit și Naruto vrea să-l salveze. Nu e nimic greu. Hopa! Scuze dacă ți-am dat spoiler dar aia e. Eu cred că e de apreciat. E un anime super. Sunt abia la episodul 38 și sunt deja uimit la cât de mișto este. Îl recomand tuturor iubitorilor de anime. Chiar și ție! Sper să-ți schimbi părerea în bine cât mai repede! Vizionare plăcută!
Davyduchiha2001 întreabă: