| D3I3 a întrebat:

De ce credeți că Naruto e un anime apreciat?
Mie, personal nu-mi place deloc. Prea multe episoade, pierzi prea mult timp fărăr rost și e o poveste prea încâlcită.

Dar tu ce părere ai? De ce nu-ți place/îți place?

6 răspunsuri:
| Kogaion a răspuns:

Mi-a placut foarte mult prima seria, mai ales ca a venit intr-un moment cand Romania era la inceputuri cu desenele animate. Mi s-a parut un desen reusit, poate putin cam violent pentru niste copii sunt 12 ani, dar avand in vedere ce desene sunt in ziua de azi...

| LawlietL886 a răspuns:

Depinde la ce Naruto te uiți. Te uiți la Naruto sau Naruto Shippuden?

| 393Dan a răspuns:

Si pe mine de multe ori ma iritau luptele alea de vreo 15 episoade, mai ales la inceput sau momentele in care repetau amintirile (flashbacks) de vreo 20 de ori de-a lungul anime-ului. Insa peste un timp imi placea faptul ca era aproape tot lungit, pentru ca nu voiam ca Naruto sa se termine niciodata T_T

| D3I3 explică (pentru LawlietL886):

Eu vorbesc la general, nu inteleg diferenta dintre cele doua. Ambele sunt o prostis.

| LawlietL886 a răspuns (pentru D3I3):

Păi prima serie adică Naruto este puțin nașpa. Dar Shippuden e mai bun. Naruto vine din Kanoha. Vine înapoi dintr-un antrenament lung cu maestrul său. Cum vine are necazuri. Dorește să-l readucă pe Sasuke de partea binelui. Dar e o organizație numită Akatsuki. Care vânează Jinchuuriki. Gaara lordul Kazekage e răpit și Naruto vrea să-l salveze. Nu e nimic greu. Hopa! Scuze dacă ți-am dat spoiler dar aia e. Eu cred că e de apreciat. E un anime super. Sunt abia la episodul 38 și sunt deja uimit la cât de mișto este. Îl recomand tuturor iubitorilor de anime. Chiar și ție! Sper să-ți schimbi părerea în bine cât mai repede! Vizionare plăcută!

| Clockwork a răspuns (pentru D3I3):

Daca Naruto e prostie nu ai vazut One Piece (oh ***) sau Bleach.
JJBA and Evangelion> All other anime