Sunt de aceeasi parere cu alessa.
As prefera sa fiu baiat.
Ti-as putea spune mai multe dezavantaje decat avantaje in a fi fata.
Dar... daca e sa luam avantajel eu vad lucrurile cam asa:
-sunt protejate de baieti
-primesc mai multa atentie decat baietii
-primesc mai multe cadouri decat baietii
-primesc mai multi bani de la parinti decat baietii pentru ca o fara are nevoie de mult mai multi bani decat un baiat pentru a se intretine
-cand ies la un suc de multe ori nu platesc nimic pentru ca un baiat gentleman ii va plati sucul si o va si duce cu maina/taxiul acasa
- pot face copilasi...si chestia asta inseamna extrem de mult pentru o femeie
- pot intra in multe locuri fata a fi nevoie sa dea spaga...prin simplul fapt ca zambesc frumos bodyguardului
- fetele au 2 zile in care sunt puse pe prim plan 1 si 8 martie.barbatii nu au... dar isi inventeaza mai nou
- o fata e mai ingrijita decat un baiat(in general)
- o fata poate fi rafatata in mult mai multe feluri decat un barbat (ca de exemplu, o sedinta la spa, o iesire la piscina, un inel frumos)
- femeile pot invoca de obicei legitima aparare avand in vedere ca nu sunt la fel de puternice ca si barbatii
- femeile nu sunt puse in situatii stanjenitoare cum ar fi trezirea omuletului din pantaloni in momentele inoportune
Pentru ca o fata e delicata, sensibila si reuseste sa simta la adevarata intensitatea toate trairile si starile prin care trece si cel mai important lucru poate sa poarte in pantece un bebe care dupa parerea mea e cel mai minunat lucru sa simti cum bate inimioara si cum se misca si sa stii ca e o parte din tine :X:X:X
Pai, sa fii fata ai unele avantaje... eşti mai delicată, mai gingaşă, mai dulce... Si eşti mult mai ataşată de copii, adică sa fim serioase baietii si copii, si in plus fara noi baietii nu ar rezista nici 2 secunde. Pentru ca noi le facem pe toate: calcam, spalăm, facem mâncare, e mult mai bine sa fii fata decît băiat
Destule motive petru care e mai misto sa fii fata:
-pentru ca in creierul nostru este loc si pentru altceva decat sex
-pentru ca putem sa ne aratam fricoase fara sa rada nimeni de noi:*
-pentru ca vara ne putem imbraca in haine stramte si mulate fara sa se spuna despre noi ca suntem gay
-pentru ca baietii sunt atat de usor de "citit"
-pentru ca putem sa ascultam muzica siropoasa fara sa rada nimeni de noi
-pentru ca avem si altceva de vorbit in afara de fotbal si masini
-pentru ca nu trebuie sa facem noi primul pas
-pentru ca nu o sa avem chelie cand o sa imbatranim
-pentru ca putem sa purtam parul lung fara sa se ia profii de noi :X
-pentru ca nu ne ia nimeni peste picior daca ne aratam sentimentele pe fata
-pentru ca e mult mai simplu sa dezbraci un baiat dulce de boxeri decat sa deschizi sutienul unei fete
-pentru ca baietii cad mereu in plasa cand facem pe neajutoratele
-pentru ca femeile traiesc mai mult decat barbatii
-pentru ca o data pe luna avem o scuza sa nu participam la ora de sport
-pentru ca o gramada de songuri de texte sunt declaratii de dragoste pentru fete
-pentru ca putem sa mergem de strada tinandune de mana cu cea mai buna prietena fara ca oamenii sa se uite ciudat la noi
-pentru ca un suras dulce si un fluturat de gene putem deschide fara probleme orice usa din lumea barbatilor
-pentru ca datorita fardurilor putem arata in orice zi altfel
-pentru ca nu trebuie sa parem intotdeauna cool
-pentru ca nu se vede imediat cand suntem excitate
-pentru ca putem face 3 chestii deodata: sa vb la tel, teme si sa ne uitam la tv
Si mie mi-ar place sa fiu baiat, dar totusi imi place sa fiu fata! fetele primesc complimentee de la baieti, in schimb ele nu fac, sunt mai apreciate, si sunt mai sensibile. Lor nu le e rusine daca le e frica de ceva, in schimb baietii par niste lasi daca sunt fricosi :-s... fetele araata mai bine ca baietii sincer. au sani, picoare frumoase, baietii, nu-s chiar asa. da` e bine sa fii si baiat. nu se uita nimnei la fundul tau cand iesi la tabla, nu te chinui sa nasti, nu iti vineee! etc! oricum, poate ca e mai bine ca sunt fata xD...
; x
*nu trebuie sa facem noi primul pas intr-o relatie;
*o data pe luna suntem scutite de ora de sport;
*putem merge pe strada de mana cu cea mai buna prietena...nu se va uita nimeni ca la 2 ciudate la voi;
*putem purta haine stramte fara ca lumea sa spuna ca suntem gay;
*nu trebuie sa fim destul de cool;
*pentru. ca datorita fardurilor aratam diferit in fiecare zi.
Deci sunt 1 000 000 de motive pentru care e mai bine sa fi fata.
-toata lumea te admira;
-tu dai tonul modei de maine;
-esti iubita
-nimeni nu o sa rada de tine daca o imbratisei pe cea mai buna prietena a ta spre deosebire de baieti...
-si ultima esti sexy si dai nastere unui nou inceput;
ps:eu sunt fata papa
Nimeni nu se simte bine in corpul lui fiinda nu stie cum sa fie fata/baiat... dar incercati sa va ganditi noaptea la chestiile astea si doritiva sa visati ca sunteti fete/baieti...si apreciati dupa aia ce suntetisincer si eu mi-am dorit sa fiu fata dar nu tot timpul pentru ca devine plictisitor la fel e si la baieti dar asa e viata bucurativa de ea
Deci
fetele sunt mai unite intre ele, in schimb baietii au simtul umorului, fetele pot sa obtina ce vor, dar baietii consuma mult mai putini bani, baietilor nu le plac hainele mulate, fetelor le plac, baietii sunt mult mai sanatosi deaorece fac sport, fetele nu transpira atat de mult, baietii nu simt foarte tare mirosul de transpiratie, fetele sunt mai curate(deci aici e cam acelasi lucru), baietii nai voie sa intarzie dar fetele de abia ies la intalnire din cauza tatalui lor, daca stati bine sa va ganditi, exista o contradictie pentru toate advantajele si dejavanajele baietilor si ale fetelor.eu sunt baiat si uneori ma gandesc si eu cum ar fi fost viata mea daca as fi fost fata
Nu inteleg e bine si nu e bine sa fii fata, da nu prea cred ca nu se poate intampla nmc daca intarzie l vreo intalnire, ad sa ma explic mi s-a intamplat sa intarzii l o invitatie, pentru asta mi-am pierdut prietenii, si urasc cand imi vine menstruatia, pc tot timpu trebuie sa afle cineva, ca altfel nu se poate.
skirlex întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: