O duzina de oameni care au lucrat la promovarea lui, un regizor de al cariu nume e sinonim cu succesul si clasica publicitate negativa facuta de cei care "rapusi de povestea minunata si de realitatea din Pandora au renuntat la viata". Multe balamele lipsa
Poi...pentru e ca un film diferit fata de celelalte, aduce ceva nou. E si 3D. E frumos.
Plus incasarile care le-a avut.
2, 64 MILIARDE $.
Parerea mea e ca multi spun ca e un film grozav si ca sa se convinga, oamenii il privesc. Acum depide de preferintele fiecaruia. Varul meu zice ca merita vazut iar eu zic ca e o mare varza . Sorry pentru cei carora le place. Nu vreau sa spun ca nu e un film bun. Mie nu imi place.
Oare ca este facut in 3d.am auzit pareri proaste despre film, desi nu l-am vazut nu stiu ce sa zic.
Pentru ca au fost bagati extrem de multi bani in realizarea lui si ai iesit un ca8*(t) dupa mine
Daca ai investi o caruta de bani in film nu ai face si reclama sa iti scoti investitia?
Faptul ca e cel mai scump film produs vreodata iti spune ceva?
Sunt filme mult mai bune si mai putin cunoscute!
pentru ca e cel mai scump film de pana acum...si s a dus vestea ca cica e foarte fain. mie imi pare ca e frate cu desenele animate.
ah da, am citit undeva ca regizorul a avut ideea filmului in cap de multi ani si toti considera filmul foarte interesant, original bla bla.eu personal nu vad NIMIC spectaculos la el desi e dragut in felul lui.
Yurisa întreabă: