1. Prostie
2. Le place sa fie lingusiti
3. Dorinta adolescentina de perfectionare, in caz de o suvita nu sta bine, etc.
O am pe una in lista, e maiaca...se milogeste de mine sa ii dau si ei vreo 50 de fiveuri sa faca nu stiu cate sute si sa ii las si ei multe commenturi sa vada colegii ei ca e cunoscuta!
a ajuns hi5 sa face pe om!
Ca sa se simta mai "jmecheri" sau pentru a se lauda. e mai degraba o competitie pentru a-l gasi pe cel mai bun fotograf... o mica mare prostie dupa parerea mea. daca omului ii place poza va comenta, daca nu, nu. n-are rost sa cersesti commenturi
Pai cum sa aiba doar o mie si ceva? Trebuie sa aiba cel putin 10, 000 ca sa fie cool
Vreau si eu cmm pls... glumeam...
pai pentru ca vor sa fie apreciati si au nevoie de atentie... iar hi5 creaza o anumite dependenta si e o competitie continua cine are cel mai tare profil...de obicei gasesti aceleasi comm peste tot.
SECRETEL acum apare o intrebare: hi5 face pe om sau omul hi5-ul?
Poate cer comuri pentru a deveni mai populari. sau eventual sa vada lumea ce au mai facut intre timp...
Vor sa se dea mari(mai ales fetele) ca sunt atat de apreciate si de baieti si sunt foarte populare. GRETZOS!
Lipsa de ocupatie. Ori nu au destula incredere in ei si prefera sa fie lingusiti prin comentarii, nu fata in fata!
Au fost intarcati prea devreme, ori n-au avut defel bucuria sanului matern (ar fi una din explicatii ). Toti cei care mi-au cerut asa ceva pe hi5, i-am blocat instantaneu. Cica,..."Cere, si ti se va da!",... Ignore.
Poate din cauza ca vor sa stie parerea unora despre ei...
eu una ...cand vad gomuri de genul."mumoasa" sau "dulce " sau m stiu eu ...ma enervez la culme
Uni chiar sunt obsedati de hi5... vor mai mult si mai mult...si poate chiar nu au ce face
Pt ca hi5`ul creaza dependenta vreai tot mai mult niciodata nu te satura cat ai asta e si asa va fi mereu
Da' stii ce e culmea la comenatriile astea de fotografii, ca majoritatea sunt gen: frumoasa/frumos esti, dulce, soooooper, imi place, misto si toate cele
da' din cate am obs eu, nimeni nu se gaseste sa zica la o poza:'' nu-mi place, sterge-o!'', esti urat/a''
oare de ce? si crede-ma ca ar avea cui sa le scrie(cei care au cont) Nu zic ca n-am vazut si poze intr-adevar frumoase, needitate, alea da!
Le plae sa cerseasca. Sau sa fie apreciate cu forta.
Iti lasa comm cine considera. dar unele persoane sunt atat de insisttente pentru un comm amarat incat nu le poti refuza. e acelasi lucru ca si cand si-ar fi lasat comm singura . k nu spui ceea ce gandesti ca sa nu o superi sau dezamagesti pe acea persoana .
Deci daca vrei sa lasi nu trebuie sa lasi din obligatie scrii ce ce gandesti si crezi despre acea poza
Pentru a fi mai "populari" ...Si pe mine ma enerveaza, primesc mesaje de la ei "va rog comm" o gramada... Le dau commuri da nu le da inapoi ... Dupaia iar trimit acelasi mesaj...vai ce enervanti ~x(
Eu nu am hi5 sincer mi se pare o prostie... cersesc commuri...deorce cand vad mai multe ...se simt mai bine.mai superiori... le place sa fie bagati in seama:-J