| babyangel a întrebat:

De ce majoritatea care au hi5 "cersesc" commuri? sunt unii/unele care au o mie si ceva de commuri la poze si tot mai vor...

45 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

1. Prostie
2. Le place sa fie lingusiti
3. Dorinta adolescentina de perfectionare, in caz de o suvita nu sta bine, etc.

Janina
| Janina a răspuns:

O am pe una in lista, e maiaca...se milogeste de mine sa ii dau si ei vreo 50 de fiveuri sa faca nu stiu cate sute si sa ii las si ei multe commenturi sa vada colegii ei ca e cunoscuta!

a ajuns hi5 sa face pe om!

kratos
| kratos a răspuns:

Din manie sau din prostie happy sau cred ca din plictiseala!

| antonius74 a răspuns:

Ca sa se simta mai "jmecheri" sau pentru a se lauda. e mai degraba o competitie pentru a-l gasi pe cel mai bun fotograf... o mica mare prostie dupa parerea mea. daca omului ii place poza va comenta, daca nu, nu. n-are rost sa cersesti commenturi

| Gabry a răspuns:

Niciodata nu vor avea destule! Nu multi sunt multumiti cu ce au.

| www a răspuns:

Pai cum sa aiba doar o mie si ceva? Trebuie sa aiba cel putin 10, 000 ca sa fie coollaughing

| Mitss a răspuns:

Vreau si eu cmm plslaughing... glumeamtongue...
pai pentru ca vor sa fie apreciati si au nevoie de atentie... iar hi5 creaza o anumite dependenta si e o competitie continua cine are cel mai tare profiloh go on...de obicei gasesti aceleasi comm peste totsad.
SECRETEL acum apare o intrebare: hi5 face pe om sau omul hi5-ullaughing?

| Biscotte a răspuns:

Poate cer comuri pentru a deveni mai populari. sau eventual sa vada lumea ce au mai facut intre timp...

| DeeaPustoaica a răspuns:

Vor sa se dea mari(mai ales fetele) ca sunt atat de apreciate si de baieti si sunt foarte populare. GRETZOS!

| DianaLostInDreams a răspuns:

Lipsa de ocupatie. Ori nu au destula incredere in ei si prefera sa fie lingusiti prin comentarii, nu fata in fata!

| Timishan a răspuns:

Au fost intarcati prea devreme, ori n-au avut defel bucuria sanului matern (ar fi una din explicatii tongue). Toti cei care mi-au cerut asa ceva pe hi5, i-am blocat instantaneu. rolling on the floor Cica,..."Cere, si ti se va da!",... Ignore. tongue big grin

| Mixed a răspuns:

Poate din cauza ca vor sa stie parerea unora despre ei...
eu una ...cand vad gomuri de genul."mumoasa" sau "dulce " sau m stiu eu ...ma enervez la culme

| RedPorcelain a răspuns:

Uni chiar sunt obsedati de hi5... vor mai mult si mai mult...si poate chiar nu au ce facebig grin

| denisa0906 a răspuns:

Pt ca hi5`ul creaza dependenta oh go on vreai tot mai mult niciodata nu te satura cat ai laughing straight face asta e si asa va fiwinking mereuhappy

| adelle23 a răspuns:

Uite eu am 5000 si ceva si nu cersesc happy

| rox a răspuns:

Da' stii ce e culmea la comenatriile astea de fotografii, ca majoritatea sunt gen: frumoasa/frumos esti, dulce, soooooper, imi place, misto si toate celelaughing
da' din cate am obs eu, nimeni nu se gaseste sa zica la o poza:'' nu-mi place, sterge-o!'', esti urat/a''
oare de ce? si crede-ma ca ar avea cui sa le scrie(cei care au cont) Nu zic ca n-am vazut si poze intr-adevar frumoase, needitate, alea da!happy

| dizzyizzy a răspuns:

Le plae sa cerseasca. Sau sa fie apreciate cu fortabig grin.
Iti lasa comm cine considera. dar unele persoane sunt atat de insisttente pentru un comm amarat incat nu le poti refuza. e acelasi lucru ca si cand si-ar fi lasat comm singura oh go on. k nu spui ceea ce gandesti ca sa nu o superi sau dezamagesti pe acea persoana happy.
Deci daca vrei sa lasi nu trebuie sa lasi din obligatie scrii ce ce gandesti si crezi despre acea pozahappy

| ingeras14 a răspuns:

Pentru a fi mai "populari" rolling eyes...Si pe mine ma enerveaza, primesc mesaje de la ei "va rog comm" o gramada... Le dau commuri da nu le da inapoi no talking... Dupaia iar trimit acelasi mesaj...vai ce enervanti ~x( oh go on

| EugenfanNadal a răspuns:

Eu nu am hi5 sincer mi se pare o prostie... cersesc commuri...deorce cand vad mai multe ...se simt mai bine.mai superiori... le place sa fie bagati in seama:-J

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din lipsă de ocupație.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le place sa cerseaska... le palce sa fie apreciatzi poate pentru ceea ce nu sunt si poate ei se simt mai bine cand i lauda cineva chiar daca acea pers poate nu spune adev...sih e super calumea ca uh sa ai mai multe commuri decat prieteni tai...eu asa am impresia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vor sa fie bagati in seama
sau sunt curiosi cum arata nau auzit de oglinda rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce cineva isi face o poza. sh e foarte mandru de ea. vor ca sh altii ca o aprecieze... ei cred ca daca unei pers ii place (ex : culoare roz) atunci la toti le place. e prostie.oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, eu cred ca cersesc commuri pentru a avea mai multe, sau pentru ca le place sa primeasca complimentetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si sunt obsedati de Hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt boi.am hi5 prietenii doar imi dau comm.si nu cer cpomm-uri ed multe ori cersesc dupa acel com inapoi...INDEPENTENTi de hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a vedea ce cred altii despre ei
dar nicunul nu a spus pana acum urata poza sau ceva d genu
nu cred ca ar avea cineva curajul sa spuna ca o poza sau un profil hi5 este urat
ma rog
ata eteee
big grinbig grinbig grintonguetonguetongue:tonguetonguePPPPPPPP

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obiceicomm sunt de bine(complimente) am vazut una cu o fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din dorinta de a avea cat mai multe si a se increde ca acest lucru ...cum spuneau si ceilalti multi nu au curajul sa critice o poza. ei bine eu am depasit acest abstacol si daca o poza nu mi-a placut, am spus pur si simplu :stergeo sau nu-mi place, ai iesit urat, etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se saturalaughing. Stiu si eu multi care fac asathinking, cred ca sunt interesanti daca cersesc.