LOLA, Nostradamus asta ar putea sa aiba dreptate, dar nu pentru ca este el vreun destept, sau a fost, ma rog...treaba e, ca el a fost un mason de rang destul de inalt, a avut acces la niste informatii, chestiile astea u fost planuite de foarte mult timp, iar acum sunt puse meticulos in practica, de exemplu, 9/11, atentatul asupra turnurilor gemene, tot asa, totu a fost planificat cu mult timp in urma, in primul rand au inventat Al-Qaeda, dupa care au spus ca teroristii astia au produs atentatul, aveau nevoie de un pretext sa inceapa razboiu din iraq, sa puna mana pe petrol, se pare ca petrolul Romaniei se regenereaza sau ceva de genu, ceea ce este foarte imbucurator, oricum ei(masonii)trebuie mai intai sa reduca populatia lumii la 2 miliarde, deja a inceput sa fie pus in practica planul asta de ceva timp...as putea sa mai continuu, dar nu cred ca ar citi cineva deja e prea lung
Poti sa consideri ca al treilea razboi mondial a fost razboiul rece, sau ca, in fapt, acum razboiaiele se duc pe plan economic si inrobesc statele fara sa fie nevoie de nici un glont.
Da da, a INCEPUT! ---- dar un altfel de razboi :http://ziarero.antena3.ro/......mmitul_G20
Ca sa se mire prostii cat dă tampit sa fii sa crezi asa ceva? huuuuuuuooooooo
Mai bine zis:de ce sa inceapa? Eu una cred ca sunt destule razboaie in lume iar cel de al 3-lea ar fi ultima piesa din puzzle spre distrugere.
altii vroiau sa nu inceapa si u de abia asteptai al 3-lea razboi mondial, teapa de data asta
Asta nu incepe asa dintr-odata ma. poc si gata ii vezi p'astia cum se bat ca, chiorii . daca ar fi inceput cu adevarat razboiul iti dai seama ce se va intampla. si mai ales ca Romania e in mijlocul Europei . eu sper ca Vanga sa se insele (inca odata) :-s
costin95 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bloodlines întreabă:
asasaasa întreabă: