Probabil serverul este inchis! Incearca mai incolo dar te sfatuiesc! Nu mai juca metin2 fun! Cand faci lv mai mare iti blocheaza caracteru x( Te sfatuiesc sa joci gx:www.metin2gx.ro
Am inteles ca nu l'au inchis de tot. Cica se tot restarteaza dar cand da drumu' trebuie sa iti faci cont nou
. Si au schimbat multe pe acolo. de exemplu mantiile costa 500. 000 yang:-( si nu mai gasesti otele, adica foarte rar si inca nu au scapat de lag'ul acela. Daca intri pe site si nu iti apare nimic inseamna ca e inchis dar daca il deschid profita de ocazie si fa'ti cont poate v'a merge :-)
Nu l'au inchis de tot Fac modificari. Il tot restarteaza si incearca sa faca server sa mai scape putin de lag. Cand nu iti apare nimic ( atunci cand intri pe site ) inseamna ca este inchis. Dar cand iti apare la celelelate rosu, adica login status sau altele. l-e gasesti la home inseamna ca e de la ei ceva. Nu te speria. Nu cred ca vor inchide asa curand server'ul:-)
Daa spune la gm ca a donat si eu am donat mai de mult si nu imi am chitanta si i-am zis la gm ca nu mai am chitanta si cica imi da ban si-l intreb dc iar el imi zice ca de jmecher cel mai praf server.
si eu aveam lv 91 sura Vladymyir
Ma servaru a fost restartat a sters toate caracterele si cei care au donta intra si ai spune GMului si ai da donatia anapoi adica credite da va sfatuiesc sa nu mai jucati pentru ca e tot lag infernal ancercati metin2era http://diablo-network.com/metin2era/ e ca un fel de cronikal bafta an continuare
Www.metin2fun va fi deschis astazi data de 16-12-2010 ora 22-00 a fost oprit pentru a se rezolva lagu va multumim pentru intelegere si va asteptam pe metin2fun
Ba nu lau inchis se da restart da imi bag pl ca acum a inchis toate conturile acum toata lumea trebuie sa o ia de la lv 1 varamiu e gm si mi-a zis ca se da restart si toate conturile sunt duse si toata lumea trebuie sa o ia de la lv 1 si eu am lv 77 s ma enerveaza si dureaza vreo 5, 7 zile
DaciaRomania întreabă: