| Digital112 a întrebat:

De ce nu mai merge metin2fun (aratapuctepucte asa... (cad ii da drumu?)

Răspuns Câştigător
| 113213423 a răspuns:

Probabil serverul este inchis! Incearca mai incolo dar te sfatuiesc! Nu mai juca metin2 fun! Cand faci lv mai mare iti blocheaza caracteru x( Te sfatuiesc sa joci gx:www.metin2gx.ro

35 răspunsuri:
| aly a răspuns:

Am 68 si m-a scos

| Ionii13 a răspuns:

Am inteles ca nu l'au inchis de tot. Cicaoh go on se tot restarteaza dar cand da drumu' trebuie sa iti faci cont nouoh go on. Si au schimbat multe pe acolo. de exemplu mantiile costa 500. 000 yang:-( si nu mai gasesti otele, adica foarte rar si inca nu au scapat de lag'ul acela. Daca intri pe site si nu iti apare nimic inseamna ca e inchis dar daca il deschid profita de ocazie si fa'ti cont poate v'a merge :-)

| Ionii13 a răspuns:

Nu l'au inchis de tothee hee Fac modificari. Il tot restarteaza si incearca sa faca server sa mai scape putin de lag. Cand nu iti apare nimic ( atunci cand intri pe site ) inseamna ca este inchis. Dar cand iti apare la celelelate rosu, adica login status sau altele. l-e gasesti la home inseamna ca e de la ei ceva. Nu te speria. Nu cred ca vor inchide asa curand server'ul:-)

| essy a răspuns:

Daa spune la gm ca a donat si eu am donat mai de mult si nu imi am chitanta si i-am zis la gm ca nu mai am chitanta si cica imi da ban si-l intreb dc iar el imi zice ca de jmecher cel mai praf server.
si eu aveam lv 91 sura Vladymyir

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joc si eu metin2 fun cand iti da asa dai d mai multe ori enter si apoi intri ca iti mare da acum s-a inchis servarul cryingcryingcrying aveam lvl 97 aveam pose +9 si otravita si sirius+9 am dat iteme pe ro si acum s inchis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si mie imi face asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au inchis metin2fun? pentru totdeauna? vreau raspuns si de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu frate ca si eu vreau sa joc bagamias pl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat am avut 65 si m-a scos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda la inchis de tot Metin2Fun am avut lvl 92 Sura full 7 bonusuri am donat de 2 ori si acum s-a inchis un server de CACAO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu... ti lea blokt "gm"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma servaru a fost restartat a sters toate caracterele si cei care au donta intra si ai spune GMului si ai da donatia anapoi adica credite da va sfatuiesc sa nu mai jucati pentru ca e tot lag infernal ancercati metin2era http://diablo-network.com/metin2era/ e ca un fel de cronikal bafta an continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sv de cacao e un lag... si in plus te scotea mai mereu si metinu gx acu e praf rau. nu merge sa iti faci cont pe celelalte servere doar pe al 3-lea da e vai de el te scoate din 2 in 2 minute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba eu m-am saturat de serverele private. Te tot scoate ba sunt inchise ba nu stiu ce mai bine mas apuc de oficial si asta e macar stiu ca nu o sa-l inchida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate servarul a fost oprit pentru lucrari de mentenanta dar i se va da drumul pana in sarbatori o spun pentru ca am vb cu un gm pe mess si a spus ca lucreaza la servar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca ceva pe data de 11-12-2010 mergea sa intrii pe sait metin2fun drept dovada ca se lucreaza la sait, sper ca vam lamurit si sper sa ne vedem curand pe servar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.metin2fun va fi deschis astazi data de 16-12-2010 ora 22-00 a fost oprit pentru a se rezolva lagu va multumim pentru intelegere si va asteptam pe metin2fun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.metin2fun.ro Va fi deschis astazi data de 16-12-2010 ora 22:00

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate mie imi apare eroare la conetarea la servarsadsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marfa, aveam ninja lvl 35, cu corn+9, costum fildes+9, toate item+9 si acum s`a inchis srv.bagami-as plcryingcryingcrying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca GM fake ceva pentru craciun (pune un brad sau asa ceva) si o inchis serveru pentru a putea impodobii serveru...asa am auzit de la altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dracu am intrat si naibi nu merge dal dracu de server daca face asa ma bag pe pe Gx, Woc sau Blacknight

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

va intreb ceva cum fac
calul armat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate ce va panicati atata serveru se va deschide azi sau maine dar nu o sa mai ai lvl 90 sa zicem si o sa o iei de la capat de la lvl 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti destept doneaza. Eu am cont lv 97 neblocat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu lau inchis se da restart da imi bag pl ca acum a inchis toate conturile acum toata lumea trebuie sa o ia de la lv 1 varamiu e gm si mi-a zis ca se da restart si toate conturile sunt duse si toata lumea trebuie sa o ia de la lv 1 si eu am lv 77 s ma enerveaza si dureaza vreo 5, 7 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori azi sau maine da drumu si eu vreau sa ma joc dar asta e am si eu lv 77 toate magiile P asta e sper sa dea drumu azi la ora 22:00 sau maine la ora 7:00
mai mi-a zis varamiu ca ori azi la ora 22:00 ori maine la 7:00 8:00 sau 12:00 sper ca am dat informatii bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se va deschide maine la orele 7:00 8:00 ori azi la ora 22:00 dar toti membri metin2fun o vor lua de la lv 1 sper ca am dat informatii bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi sa intamplat.asteapta

Întrebări similare