Pupimik
WoooooooW
la mine la fel era problema ca nu puteam schimba avatarul! si mi-am reinstalat windows-ul si merge! dar la fel pina la un anumit timp! incearca si tu?!?!?! eu ti-am dat un sfat dar nu sunt sigur
Hai sa iti spun povestea mea! Si eu tot la fel nu mergea sa pun avatar deloc si am dezinstalat mess 11 am bagat mess 10, apoi am dezinstalat mess 10 am bagat messs 9, apoi am dezinstalat mess 9 am bagat mess 8, apoi am dezinstalat mess 8 am bagat mess 11 pentru ultima oara si mi-a mers la mess 11 serios acum nu glumesc
Sh eu am probleme cu yahoo. la mine cand intru... duma vreun minut se stinge sau alte ori nici nu merge sa intru p el
L-am reinstalat d vreo 10 ori ( cu fishieru' din program files cu tot) sh tot nu-mi merge... nu stiu ce sa zic
Va dau un sfat mie mi-a mers, presupun ca fiecare a setat la optiunile mess-ului remember mai id & password si celelalte imm aveam aceiasi problema ca sivoi am sters imagine de peste tot am reinstalat mess-ul nimic dar apoi am setat imagine care o doream am dat ok am esit am debifat obriunile inainte de logare. apoi am intrat si mi-a mers eventual daca nu merge din prima mai incearca o data.
Am gasit o rezolvare la aceasta problema dar e cam complicata dar merge :d
http://www.naco.myforum.ro/nu-merge-sa-schimb-avatarul-la-ym--vt6826.html
Nu e din cauza id`urilor sau a altceva... probabil sa fie chiar de la Yahoo! de o saptamana si ceva imi face faza cu avatarul... Yahoo! Avatar pot sa pun, dar poza nu pot ... in schimb statusul imi merge perfect ... mi-am mai facut un id si pe celalalt pot schimba avatarul dar cu mici intarzieri... daca ati gasit vreo solutie de a schimba avatarul... contact me : papa.roach1990 [iD]
Si eu am patit asa ca tine da am vazut ca nu am ce sa fac am sters id de tot daca vrei sa ti stergi id contacteazama pe geo_smyle19
Pentru avatar : va alegeti un avatar si apoi deschideti o fereastra (cun ca ati vrea sa scrieti ceva cuiva...)dati clic dreapta pe "poza de la avatar" din acea fereastra si apoi "share my picture" si o sa va apara poza la avatar jos in fereastra si sus la mess. sper sa va fi fost de folos