Nu cred ca e adevarat. Cred ca doar tindem sa ne exageram suferinta si sa minimalizam fericirea.
Din cauza lui Murphy, e legea lui:
"Ceva daca este frumos sau gustos, atunci ori este interzis, ori ingrasa, ori se termina repede! "
Pentru ca atunci cand suntem fericiti ni se pare ca timpul trece mai repede in schimb atunci cand suntem tristi orele nu se mai termina.
Pt a fi pretuit cat timp il mai ai... si ai sa iti dai seama dupa ce nu il mai ai
Presupun ca vorbesti aici de o relatie Stii cum e? Daca ar durat mai mult, probabil ca ai avea timp sa-ti dai seama ca nu e chiar foarte frumos. Dar pentru ca ceva se termina repede ramai doar cu gandul "cum ar fi fost" si o relatie care a ramas frumoasa doar pentru ca nu a apucat sa se strice.
Da.sunt de acord cu tine ca tot ce este frumos se termina repede si ca fericirea dureaza putin!
dar gandeste-te. daca mereu am fi ¨fericiti¨ si totul ar fi prea frumos... nu ar mai fi... astfel nu am mai face diferenta intre fericire si suparare sau frumos si urat...
nu am mai avea momentele de ¨extaz¨. pe care le avem atunci cand suntem cu adevarat fericiti... si astfel am ajunge sa traim o monotonie continua.
parerea mea
Poate ca nu stim ce e fericirea, poate ca ce consideram noi frumos este frumos doar pentru noi, poate ca frumosul considerat de noi poate e urat. Vreau sa spun ca daca a avea energie, bani, o serie de calatorii, experiente placute in tabara, prieteni multi consideram a fi un lucru frumos meritam sa treaca repede. Ceva frumos este sa-ti vezi toata familia reunita, fericita, sanatoasa, este sa te bucuri si sa se bucure si sufletul nu numai stomacul, picioarele, gura etc.
Yurisa întreabă: