| YLLL a întrebat:

De ce trebuie mereu sa ma loghez?straight face bifez ca sa ma tina toata ziua logata si de fiecare data cand intru intr-o pagina noua. trebuie sa ma loghez iar.thinking
Oare o fi din cauza ca folosesc Opera?big grin

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu e din cauza broser-ului. Multe persoane patesc la fel. E ceva de moment. Sunt unele zile in care apare problema aceasta si unele in care nu sunt probleme. Eu folosesc Firefox si tind sa cred ca e cel mai bun.

| inna a răspuns:

Bifeaza casuta unde scrie tine-ma logat toata ziua.

| User a răspuns:

Si eu mai patesc asa. nu e din cauza browserului. e o eroare a TPU-ului.

| BabyPink a răspuns:

Şi eu folosesc Opera, mă loghez la 12 noaptea şi bifez căsuţa ţine-mă logat.
happy

| Mjdolhfi a răspuns:

Nu ca si eu am avut opera si nu are nimic.Acum folosesc mozilla si e bun numai ca m-am obisnuit cu operahee hee

| OnWeed a răspuns:

Uite aici raspunsul: http://www.TPU.ro/......t-ori-la/.

Dar ca sa explic din nou...

Practic tu esti logata, adica daca o sa raspunzi la o intrebare o sa vezi ca o sa iti apara nick-ul la raspuns.

Si mie mi se mai intampla ca la fiecare refresh sa ma scoata de pe cont, dar cum am zis, practic raman logat desi nu apare in stanga meniul contului.

| Giuly_3112 a răspuns:

Nu si mie mi se intampla la fel ca tine ies oleaca de pe site intru iar si trebuie sa ma loghez straight face habar n-am de ce dar nu ie din cauza ca folosesti opera caci eu folosesc mozilla si am aceeasi problema ca si tine

| ecristinamc a răspuns:

Da

Foloseste Mozilla si nu vei mai avea problemewinking

| BlueByte a răspuns:

Cu siguranta nu este de la browser! Si eu folosesc opera si nu mi se intampla!

| Helvete a răspuns:

Mie mi se intampla asa la Mozilla straight face Acum cateva ore a inceput sa faca asa, ca pana azi a mers bine. Acum folosesc Internet Explorer cand intru pe TPU si vad ca deocamdata merge. thinking

| Roxata a răspuns:

Eu folosesc Mozilla si tot asa mi se intampla.

| mrsolo a răspuns:

Da, probabil trebuie sa faci si niste setari la opera ca sa activeze optiunea accea, cel mai probabil setarile respective le gasesti la securitate!

| eu_stie_tot a răspuns:

Nu. E pentru ca ai ip dinamic si nu accepti cookies. Pe internet fiecare calc are un cod unic numit ip. Al tau e dinamic adica se schimba si atunci serverul TPU nu iti recunoaste calculatorul. Apoi mai e si faptul ca nu ai cookies activat. Cookies sunt niste fisiere care tin minte toate parolele si setarile de la browser. Totusi nu cred ca e de la cookies pentru ca nici mie nu-mi merge. Cred ca ip ul dinamic e de vina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu patesc la fel, e o eroare a site-ului TPU.