| SerbanElyan a întrebat:

De curand am intalat imprimanta mea (HP Deskjet 1050 J410) la noul calculator... In timpul intallarii, spre sfarsit imi spune sa cablez imprimanta la unitate (era deja cablata), bifez skip (deoarece nu merge altfel) si dau finish. Si calculatorul imi spune, cand incerc sa accesez un program al imprimantei ca nu a fost gasita... Vre-o idee de ce se intampla cu imprimanta mea?

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

"A cabla", nu inseamna "a conecta". Trecand peste, prima idee este asta: sigur ai conectat cablul USB la imprimanta? Daca da, de ce spui ca "altfel nu merge"? Ai incercat? In general la imprimantele HP dureaza un pic mai mult prima data, uneori peste 5 minute. Daca nu merge nicicum, probabil nu este de la imprimanta, ci de la sistemul de operare. Daca folosesti Windows Vista sau 7, pentru a instala driverele, foloseste "troubleshoot compatibility". Pentru a verifica daca ai probleme cu imprimanta, mergi cu ea la un prieten si vezi daca la el face la fel. Daca imprimanta merge, schimba sistemul de operare. Astea sunt cam toate variantele.

1 răspuns:
| SerbanElyan explică (pentru valentingb):

Merci. Am rezolvat. happy happy